Susan Törnqvist

Fantastiska ljusinsläp

Inlägget innehåller reklam för VillaFönster.


Hej fina,

Jag har helt glömt av att visa er våra nya fönster och fönster dörr vi satte in i nya köket. Det mörkaste rummet i hela huset var verkligen i behov av ljus och rymd och tacklare det stora fönstret och ytterdörren helt i glas gick vi just detta. Ljus och rymd i vårt annars mörka trånga kök. Jag älskar ytterdörren i glas och eftersom denna dörren går ut i vår trädgård på baksidan så passar det verkligen perfekt med denna typ av dörr här. Visst blev det så himla fint?! Vi är så himla nöjda verkligen. Vi har kört VillaFönster på alla våra nya dörrar och fönster och tycker verkligen dom är så galet bra.

Något jag verkligen uppskattar med VillaFönster är deras snabba leveranser. Dom har massor av fönster och dörrar på lager för att kunna leverera just snabbt. Ni ivet om man som mig är spontan och vill fixa det där projektet direkt.

Hos VillaFönster hittade vi precis det vi önskade och tack vare deras verkstad i fabriken finns möjlighet till önskemål som bland annat spröjs och spaltventil. Ventilen var ett måste för oss bla.

Det bästs av allt, totalt tog det endast 5 dagar! För vår del hade vi ett fönster som skulle ha ganska knepiga mått men detta fanns redan på lager och tackvare deras expressverkstad kan man göra speciella önskemål på redan lagerförda fönster. Alltså hur bra?! Jag älskar det, så bra service.

VillaFönster lagerför över 8000 enheter vilket innebär just omgående leverans, på dessa lagerfönster. Precis som vi fick, vilket man ju vill när man väl står där och ska bygga om. Det värsta jag vet är långa leveranstider, jag vill ha det jag behöver direkt! Sen är deras  expressverkstad guld för med den finns möjlighet att göra tillval på dessa lagerförda enheter med ex spröjs, spaltventil mm, snabbt och smidigt. Vilket gör VillaFönster helt unika på marknaden med ett så stort utbud inom så kort tid. Det älskar man ju! Eller hur!

Vi har som sagt flera dörrar och fönster från VillaFönster och är så nöjda med kvaliteten, service och leverans att vi varmt rekommenderar dom till alla våra vänner och familj.

Så går ni i byggtankar eller är mitt uppe i projekt. Spana in VillaFönster ni med!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.