Susan Törnqvist

Lite kärlek till håret & 3 grymmareoou tipsa om en sån sån skillnad Ullis

Inlägget innehåller annonslänkaryw men det är så himla och är ii reklamsamarbete med APPRL & Lyko

Ääik

R


Hej fina,

Jag får ofta så många frågor om mitt hår från er och jag måste tipsa er om dessa schampon & balsam jag nu testat från Kevin Murphy, som jag tycker är så bra. Dom är även utan sulfater & parabener vilket jag tycker är så viktigt! Just nu får ni även ett grymt pris på Kevin Murphys kit med schampo, balsam & Maxi Wash hos Lyko.

För att få ett hår som håller sig rent länge & som blir extra fint efter tvätt så har jag några tips att dela med mig av till er:) En härlig tre steg rutin för ditt hår som passar alla:) välj bara ditt schampo & balsam kit utifrån ditt hår & hårkvalitet.

Först och främst börja med Kevin Murphys Maxi wash, ett detox schampo som innehåller AHA-syror som bryter ner fettet i hårbotten för en ren, hårbotten. Det innehåller även balanserande eteriska oljor som tränger ner i hårbotten för att fräscha upp håret, rengöra och rensa en oljig (fet) eller flagnande (torr) hårbotten.

Följ därefter upp med Kevin Murphys schampo & balsam som passar ditt hår. Mina favoriter är Repair Me serien & Young Again serien.

Sist men inte minst ett super tips som jag gjort i fler år:) När du sköljer ut ditt balsam, lämna kvar lite av balsamet i topparna. Ett trick som verkligen gör underverk och ger sån fin effekt på håret 🙂

Kevin Murphy Young Again serien
Förnyar ungdomlig lyster och ger glans till torrt/sprött hår. Precis vad mina torra toppar behöver efter blekning & värmeverktyg. Serien bygger upp och mjukgör skadat hår.

Fördelen med att använda deras Maxi wash detox schampo innan rengör inte bara ditt hår på djupet, utan också ger dina andra hårprodukter ÄNNU bättre effekt. Älskar man inte det?! Som en härlig peeling för hårbotten & få bort med alla dom där styling resterna som annars är så svåra att få bort. Som en härlig SPA behandling för håret helt enkelt 🙂

Kevin Murphy Repair Me serien
Är en Återuppbyggande, återfuktande och stärkande serie med kraftfulla proteiner från bambu, aminosyror från silke, antioxidanter och enzymer som skyddar håret och varsamt tar bort föroreningar och gör det mjukt och följsamt. Håret blir verkligen så himla mjukt och härligt av denna serie. Sen älskar jag som sagt att dom är fria från sulfater & parabener.

Om ni ville lite extra kärlek till håret så tycker jag verkligen ni ska testa Kevin Murphys grymma produkter. Sju nu är det även Ett perfekt tillfälle att investera i ditt hår ju:) För att hitta din favorit serie från Kevin Murphy så hittar ni alla HÄR(klick) och glöm inte Lykos gymma erbjudande!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.