Mina senaste köp – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Mina senaste köp

Inlägget innehåller annonslänkar


Jacka Filippa K // Mössa Rodebjer // Grå tröja Arket // Ullstrumpor Arket // Vantar & Other Stories // Kashmir leggings H&M // Boots Arket // Stickad tröja Arket // Halsduk Toteme // Hoodie Arket // Kofta & Other Stories //


Hej fina,

Det är verkligen inte ofta det blir kallt här nere där vi bor. Sista vintern jag kan minnas som kall var när Thyra föddes dvs 7 år sedan. Så det är inte så att garderoben direkt är byggd på varma mjuka och mysiga plagg eller ytterkläder ska erkännas. I en tid där det nya normala är massor av tid utomhus och det faktum att det faktiskt blev kallt i år så behövde garderoben sig en uppdatering med just detta. När jag var med Emelie i Gbg på jobb i måndags fick en del av detta följa med hem. Plagg jag bott i ska erkännas. Klassiska varma och mjuka plagg som är lika sköna som snygga och passa lika bra hemma som ute. Så jag tänkte visa er några av mina senaste köp som jag tror ni kommer uppskatta i tider som dessa.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.