Mina bästa tips för att förlänga klädernas livslängd – Susan Törnqvist

Susan Törnqvist

Mina bästa tips för att förlänga klädernas livslängd

Inlägget är i annonssamarbete med LG Electronics

 


Hej fina,

Jag älskar mode, kläder och har alltid gjort. Jag har utbildat mig inom mode och det var imodebranschen jag började min karriär. Något som vi arbetade otroligt mycket med var hållbarhet, hållbarhet i allt vi gör alltid. Så hållbart mode och en hållbar garderob är något som följt mig länge. Därför brinner jag verkligen för det här samarbetet med LG och initiativet #CareForWhatYouWear lite extra. 

 

Hur får man favoritkläderna att hålla längre?

 Med min tidigare erfarenhet inom modebranschen så vet jag att klädernas livslängd kan förlängas om man ger dom kärlek och verkligen vårdar sina plagg på bästa sätt. I denna video delar jag ett par riktigt enkla men bra tips som gör skillnad och förlänger dina favoritplaggs livslängd. Tips som faktiskt är bra för både miljö och plånboken, tips som gör att vi kan lämna positiva avtryck på den framtid vi ger till våra barn. Så att vi alla kan minska den miljöpåverkan som våra kläder faktiskt har på miljön. 

 

– Visste ni ex hur man bäst tar hand om skjortan? 

– Hur man bäst tvättar sina jeans på rätt sätt? 

– Hur man får sina stickade plagg att hålla sig fina länge? 

 

Detta och en hel del andra tips bjuder jag på i denna video. Har ni några riktigt bra tips att dela med er av? Snälla kommentera nedan så kan vi tillsammans bli ännu bättre på att ta hand om våra kläder och på ett enkelt sätt göra stor skillnad för miljön. 

 

Kram 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.