En paus och spännande projekt – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

En paus och spännande projekt

Hej fina,

Oj tänk att er gått två veckor utan ett inlägg här inne. Men jag har i ärlighetens namn inte hunnit. Inte hunnit med varken blogg eller youtube ska erkännas. Barnen är på sommarlov, haft dom själv i 2 veckor eller ja min mamma har hjälp till massor men ändå. På det full fart med simskola och livet i stort. Planering inför höst, jobb och en stor renovering. Sen den konstanta jakten på en mega röjig Matheo har gjort att tiden inte funnits. Men i veckan ska jag förutom att jag passat på att organisera och röja hemma faktiskt ta mig tiden att få Upp två nya vloggar. Ett DIY och ett med vår köks resa. Hoppas ni vill titta på dom♥️

Jag har också insett att det faktiskt är okej att inte stressa ihjäl mig, så jag kommer försöka ta lite semester i år och istället ladda om för en höst med massa ny inspiration. För just nu känns det omöjligt att ibland ens få gå på toa utan barn. Haha Matheo är högt och lågt, hjälp asså den jakten. Han är precis överallt jämt, totalt orädd, utan hämningar och bara sticker. Tur han är gladast i hela världen men han är också full av bus.

Så jag hoppas verkligen ni förstår varför inläggen inte kommer lika tätt och att nia finns kvar här ändå, för ni är Världens finaste!

Gjorde även säsongens första brudbukett förra veckan.Tredje året i rad som jag får äran att göra dessa fina buketter. Jag som älskar blommor tycker det är lite terapi att få stå och pilla ihop en vacker bukett till den finaste dagen i livet. Jag är ju ingen florist men världens bästa Elin har lärt mig allt jag kan om blommor och buketter så lite kunskap finns även om det bara är en hobby.

Inför hösten har jag också så många planer och tankar som jag ska avslöja snart. Hoppas ni kommer tycka detta är lika Kul som jag tycker. Längtar efter att få berätta mer snart.

Kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.