Ja det va en kväll i juni … – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Ja det va en kväll i juni …

Hej fina,

Åh alltså wow vilka dagar!! Förutom att min pollenallergi är hemsk just nu så älskar jag det här!! Vill inte ha Regn förutom på nätterna fram till oktober typ haha. Jag älskar den här tiden på året, som min favoritlåt under sommaren lyder.. Ja det va en kväll i Juni när sommaren är som bäst!

Förutom det känns det som om jag är lite i en svacka, lite trött på vårt hem och vill typ göra om allt, jag vet!! Det är inget fel på det alls men känns inte som om jag får till det. Vet inte om det är den långa sega våren hemma i kombination med Röjar Ralf som gör att jag bara tittar mig runt och känner suck… noll och ingen inspo alls. Så trist faktiskt.. men men jag vet att det bönats är en svacka och det brukar gå över rätt så Snabbt..

Igår njöt vi iaf av en såndär härlig kväll vid havet, i kvällssolen med krabbfiske och kvällsbad med vänner. Bästa!!

Hemma händer det saker för fullt, imon ska ni få se en vlogg om när jag var hos Himlekök och fick se första skisserna på köket. Ja äntligen efter år av tjat ska vi äntligen göra om köket. Det är inget fel alls på det egentligen och det är bara 8 år gammalt men för oss är det inte funktionellt. Vi är en stor familj och jag kan inte ens storhandla idag för vi får inte plats. Vi behöver en fullgöra kyl och ett riktigt skafferi, vi behöver mer förvaring och verkligen få utnyttjat ytan vi har maximalt. Detta har Himlekök gjort åt oss och wow vilket kök. Förutom att det är hållbart, närproducerat i trä, platsbyggda och ett hantverk så är det även så funktionellt och smart. Våra krångliga mått och ytor fick helt plötsligt nytt liv. Wow!! Som sagt ni ska få se en liten sneak peek på första skisserna imon:)

Förutom kök så håller vi även på i trädgården hemma.

Ja ni som kollar stories har sett detta lilla utrymme gå från altan till denna kommande blomster berså. Här inne ska det bli en känsla av Frankrike med vackra sommarblommor runt sig. Här ser ni min snittblomsrabatt. Mina dahlia rabatter, rosenrabatt, perennrabatter stor alla direkt i marken så här ville vi göra nått annat. Det är verkligen inte klart än men ni kan ju se känslan. Tänk när allt är klart och det står i fullblom här inne. Alltså då hittar ni mig där med ett glad bubblor.

Fått så många frågor om denna salladen jag åt häromdagen eller rättare sagt typ dagsläget hela sommaren haha. Tar det som finns i kylen och tar 5 min att laga. Perfekt liksom.

Det är en vattenmelonsallad. Jag slänger i lite allt möjligt men det är gott att ha fetaost, en färsk lök, citron, fänkål, Oliver, mynta, chilli, avokado, osv osv. Det man själv är sugen på just då och har hemma. perfekt en varm sommardag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.