Susan Törnqvist

Me perfect dag

Hej fina,

Hoppas ni mår bra! Alltså hjälp vad tiden bara springer iväg. Helt plötsligt är kl 22 och man blir helt bländad av ljuset. Det bara säger swish liksom. Känns inte som man hinner något riktigt. Hade behövt köra en riktig storstädning hemma och ute haha, slutföra massa påbörjade projekt. Klippa massa vloggar och Allt annat där till. Kan inte dygnet få lite fler timmar? Haha

Haft världens mysigaste morsdag med Mamma, min kusin & svärmor. Så himlaMysigt!! Vi är bla en lunch på Brittas Strandveranda, har ni inte varit där, ligger mitt på stranden i Varberg och är ett måste!!

Imon tänkte jag klippa klart vloggen där ni få Följa med oss till Knippla och jag avslöjar könet på en av mina bästa vänners bebis.

Så kul!! Sen också vloggen där ni får se första skisserna på vårt nya kök. Den resan ska bli så spännande. Hoppas ni vill dela den med oss! Skulle det vara roligt?

Något mer ni vill se i vloggen?

Ni har väl inte missat min senaste skönhet/ beauty vlogg? T

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.