Susan Törnqvist

Så spänd på detta!

Hej fina,

Alltså gud vad jag är exalterad och så spänd! Imorgon ska jag till Himle kök och få se vårt kök och vad dom hittat på. Jag vill verkligen ha ett nytt kök gärna igår haha och med proffsen på Himle kök kan det ju inte bli annat än bra. Vloggkameran kommer självklart få följa med så ni kommer få se detta i vloggen. Hjälp vad jag längtar att få kliva in i deras ritning och se alla idéer. Jag älskar det faktum att allt tillverkas efter beställning och för hand bara ett par mil hemifrån. Det känns så genuint och hållbart, att det inte fraktas genom halva jorden på båt.

Dessa knäppte jag sist jag var där, lite känsla på vad jag hade velat ha.

Sen kolla bara in deras fina bilder från deras showroom. Alltså hur mycket älskar man inte?!

Ni ska få se mer efter imorgon, jag lovar.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.