Susan Törnqvist

Genom kameralinsen

Hej fina,

Hoppas ni har en riktigt magisk lång helg! Det va behövligt kände jag som har haft en hop av jobb denna veckan så jag tom jämnt

Mig lite stressad. Det va inte igår i dessa Corona tider men jag blev så glad och lycklig för det. För hjälp vad jag älskar att ha mycket att göra! Något jag nästan går igång på😂 så efter en stressig vecka finns det ju inget bättre att känna att man är värd lite ledigt. En belöning nästan, underbart! Börjar dra igång vloggen igen, tycker ju det är så kul men vill också att det ska bli bra omnejd enorm prestationsångest men nu känner jag sak samma. Det är kul att ha bara för barnen så dom kan se tillbaka på det vi gör. Så jag släpper det där, allt måste inte vara perfekt.

Håller ni inte med?

Vi spenderar denna långhelg ute i Göteborgs skärgård på Källö/Knippla med våra vänner. En helg som får fullpott. Åka båt i solnedgången, baby reveal, Marstrands besök, lek och bus. Så himla härligt!! Kommer en vloggg med så ni får se:)

Här kommer iaf lite bilder direkt från kamerarullen.

Kram på er ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.