Susan Törnqvist

Välkommen till vår uteplats

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina,

Hoppas ni haft en fin helg!

Ja välkommen till vår uteplats här hemma, eller ja 1 av fyra fast en håller påfart rivas just nu haha. Ja jag vi helt galet, haha en är faktiskt i direkt anslutning till denna, den jag fort från, där har vi vårt UTEKÖK ni frågat så mkt om. Det kommer i ett eget inlägg snart 🙂 den andra altanen är under tak med våra bambumöbler, som ni med sett. Ja ni har sett denna skymta förbi på stories med och varje gång får jag så många frågor om vart jag köpt inredningen så jag tänkte att det är lättast att samla det här på bloggen 🙂 

Soffan kommer från Ikea & heter Havsten // det vita bordet kommer med från Ikea // Dom beiga longestolarna kommer med från Ikea// Solstolar Ellos finns HÄR // Sidobord svart Jotex finns HÄR // Parasoll Mimou finns HÄR // Mattan är från Jotex men slutsåld // Ljusslingor från Homeroom finns HÄR // Matbord Jotex finns HÄR // Matsolar från Bloomingville//

Vi har lagt en helt vanlig altan av tryckimpregnerat som vi sedan behandlat med Sioox. Älskar färgen på det!


Denna altanen använder vi inte jättemycket nu på våren men nästan hela sommaren är det främst här vi hänger. Det beror så mycket på årstid verkligen, hur vi rör oss. På sommaren slappar vi medan vi på våren håller på med mer projekt. Barnen har ju sin egna lilla del med lekstuga, lekställning och altan dom med. Den lovar jag med att visa när vi är klara där för just nu pågår full rivning där. Haha. Så jag håller mig sysselsatt just nu, massor av roliga projekt för att få till den där extra lilla känslan här hemma:) vad gör ni?

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.