Susan Törnqvist

En överraskning & inköpsställen

Ljusstakarna kommer från London // Vasen handgjord limiterad upplaga från Melimeli där även den lilla randiga skålen är från & även den randiga kudden och våran soffa // Ljusstaken med huvudet är från Artilleriet // Doftljuset med ansiktet kommer från Fornasetti (finns här) // Filten är från Garbo & Friends // Tavlorna kommer från Wall of Art // Den stora Strelitzian kommer från Blomsterlandet// Bordet är från BB italia finns här // Väggen är målad i NCS s 2500-n // Mattan är från Classic collektion //

Hej fina,

Ja det var nog hela listan på inköpsställen i vardagsrummet:) fick så många frågor så tänkte bäst att passa på att skriva här:) en liten bus som alltid är nära och gärna är med på bild 😍 livet med barn liksom. Tack underbara ni för all kärlek och alla meddelanden efter mitt förra blogginlägg! Ni är underbara ♥️

Igår kom den här lilla lådan hem till mig, en lite försenad födelsedagspresent. Jag fick lite pengar som bidgrag till denna och resten tänkte jag lägga själv. Så när jag betalade med mitt Amex kom det upp som det gör i vissa butiker när man betalar med Amex på nätet att man kan använda sina Amex poäng som betalning. Detta har hänt ett par gånger på vissa internet butiker bla Artilleriet, Net-a Porter med flera. Det blir som en kredit på betalningen och när det fungerade på Louis Vuitton va inte jag sen med att använda mig av mina sparade poäng. Kändes hur bra som helst, haha. Blev ju typ gratis liksom. Så härligt:) därför jag älskar Amex lite extra, man får tillbaka så mycket. Jag vet inte om detta är möjligt på alla kort, jag har ett Amex Gold card.

I lådan gömde sig iaf denna lilla goding 😍 En kompletterande liten goding som jag kan ha med mig på promenad som passar perfekt till en mer sportig look som leggings och hoodie som man typ bor i nu och som är cool till en ljuv sommarklänning. En väska helt olik dom jag redan har .

Nu ska jag ut och gå en promenad innan lunch möte med Himle Kök. Ska försöka hålla mig till att gå minst 10000 steg om dagen nu. Behöver det och just nu extremt svårt att träna med en 1 åring som röjer 🙈 för jag vill träna när baren är på föris.

Hur gör ni för att få ihop det där livspusslet? ♥️

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.