Susan Törnqvist

Direkt från verkligheten och allt det innebär

Hej fina,

Fortfarande helt ur fas, just nu är det extremt svårt att hitta extra tid för jobb. Matheo kräver sin tid, extremt mammig, en vilja av stål och ett röj utan dess like. Av alla tre kids är han den som utan tvekan varit mest krävande under hela tiden. Han är underbar på alla sätt och vis men han gör det också omöjligt att typ göra något annat. Ett blogginlägg tar typ 2h för man hinner inte skriva klart en mening innan han hittar på något bus🙈 bara att skriva detta så har jag blivit avbruten 10 gånger. Så jag tappar liksom tråden, inspirationen och vad det var jag tänkte att jag ens skulle göra. Det är självklart helt underbart att ha barn och jag älskar dom mer än livet, är så tacksam för att få vara deras mamma och allt det där. Det hoppas jag ni förstår, men ibland är det också helt överväldigande. Man blir helt matt. En 6 åring, 3 åring och 1 åring i alla ganska utmanande utvecklingsfaser, ja det är just typ dit min energi räcker just nu känner jag. Det är som man aldrig hinner få en paus. Förstår ni vad jag menar då? Att man liksom inte finner tid till återhämtning riktigt. Tänk när man fick gå på toa utan att ha barn som sällskap eller en bebis som skriker och slår på dörren för att man vill vara där inne själv. Det är givetvis en charm i det med och jag hade inte velat byta bort det för Något i världen! Men det är också just nu en krävande tid och jag känner att jag längtar lite efter att lille M ska får börja föris. Så jag känner att jag hinner göra allt det där jag vill med youtube, blogg och sociala medier. Så förlåt att jag är lite kass på uppdateringen just nu. Jag hoppas ni förstår och att ni inte tappar tålamodet på mig. Kanske känner ni Rent av igen er i Mia känslor? Har ni tips på hur ni fick komma i kapp er?

Ni är extremt många som också frågat om hur jag gjort vår utebio på altanen efter att ni såg min instagrambild i helgen. Ja som man längtar efter den där riktiga värmen nu när detta faktiskt är möjligt igen 🙂

Jag har faktiskt bara spänt upp ett lakan mellan träden så det är ingen speciell duk. Vi har högtalare ute för ljudet och sen en vanlig liten projektor. Inget konstigt alls och busenkelt faktiskt. Så himla mysigt! Nu vill jag bara ha värme så ska jag göra många ute bio med familjen på altanen. Finns det något härligare?

Kram på er underbara! Ni är fantastiska♥️

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.