Susan Törnqvist

Rum21 awards

Från botten av mitt hjärta TACK!! Kan knappt förstå det, jag har tack vare er underbara vänner blivit nominerad i 2 kategorier i Rum21 awards. Årets inredningsblogg och årets trendsättare, alltså ni är för underbara! Så många fantastiska personer som är med i samma kategorier så det är verkligen en ära att bara bli nominerad. Men OM ni hade velat lägga en röst på mig så vore jag extremt tacksam och glad! Betyder så otroligt otroligt mycket för mig, så evigt tacksam och glad för var och en av er. Det hoppas jag verkligen att ni vet!!

Ni röstar HÄR och jag har nr 21 på årets trendsättare & nr 11 på årets inredningsblogg.

Ni är bäst♥️

Kramar❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.