Susan Törnqvist

Barnrums inspiration

I annonssamarbete med Lycke färg / Happy Homes.


Hej fina,

Som ni vet har jag i veckan gjort om ni tjejernas rum med Happy Homes nya egna färg Lycke. Thyra önskade ett rum som var mindre barnsligt med fokus för Plats till lek & pyssel. Thelmis som är 3 önskade sig ett rosa rum också med plats för ett skrivbord men med plats för lek anpassat för hennes ålder. Nu är rummen klara och i det här Inlägget kommer all info om deras väggfärger samlade då ni år så otroligt många som frågar om dom:)

Thyras rum är målat i Lyckes färg perfekt beige i deras helmatta väggfärg. Superbra täckning, lätt målad, enkelt att få bort om man spillt någonstans och snabbtorkad måste jag säga. Färgen blev så galet fin!! den är också så levande och ändrar ton beroende på ljuset ute vilket är otroligt härligt. Thyra valde färg helt själv och är så nöjd med sitt nya rum. Skrivbordet är målat i Lycke färg Muted rose.

Thelmis valde även hon sin väggfärg själv. Hon ville ha ett rosa rum och vi har även här målar med Lycke färgs helmatta väggfärg. Så lätt målad och fin! Här inne har vi målat i färgen Muted Rose, en fantastiskt mysig rosa färg med mycket värme, mys och svärta i sig.

Lycke färg säljs bara hos Happy Homes butiker och finns i många fantastiska färger. Vi ska i veckan måla trapphuset i en annan galet fin beige ton. Som ni ska få se när det är klart.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.