Susan Törnqvist

Make over

Hej fina,

Nu har jag ägnat hela början på veckan med att måla, måla måla & fixa i tjejernas rum. Ihop med Happy homes så har jag fått testa deras nya färg Lycke. Så tjejerna fick välja varsin färg från deras magiskt fina färg kollektion som jag sedan målat rummen med.

Men nu är deras rum iaf näst intill klara. En garderob som ska in i Thelmis rum, sen lite små fix i Thyras men ni ska få se det med såklart, men inte idag. Där har vi löst förvaringen på ett väldigt bra och enkelt sätt.

Men nu till Thelmis rum:)

Jag försökte få Thelmis att välja färgen Nature Beige från Lycke. Jag älskar den nyansen, så ska måla den i hallen:) Men Thelma ville verkligen ha ett rosa rum. Funderade först över en fondvägg men min lilla docka är bestämd så hon fick som hon ville.

Tur är väl det för Färgen är faktiskt så magisk! Den innehåller mycket svärta så den blir verkligen så himla mysig & harmonisk och ändrar ton beroende på ljuset. Bra val av min lilla 3 åriga inredare. Håller ni inte med?

Färgen kommer som sagt från Happy Homes egna märke Lycke. Vi har valt en helmatt väggfärg och färgen i Thelmis rum heter Muted Rose.

Jag som älskar att inreda & fixa i barnrum tyckte också detta va så roligt. Vrida & vända på förvaringsutrymmen så att alla hennes leksaker, dockor, Barbies, böcker och mycket mer ska få plats utan att vara fult. Ja jag älskar barnrum och Thelmis är så så nöjd med sitt nya rum. Vilket är så roligt!!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.