Susan Törnqvist

Direkt från verkligheten

Livet med en 1 åring👆🏼 haha just nu är det mest Nej Matheo, ajabaja Matheo, inte så Matheo, vad har du stoppat i munnen nu Matheo?! Som jag spenderar hela dagarna med att säga. Haha, han vet också vad han vill. Gud vad sur han blir när jag stänger dörren till toaletten eller tar ifrån honom något han inte får ha. Han går inte än, står några sekunder själv men inte mer än så, rätt skönt ändå för så som han klättrar & slår sig nu. Känner bara hjälp blir ännu värre när han börjar gå🙈

Nu ligger det en ny vlogg ute på Youtube, en Q&A på bergärnan av er:) En sjukt rolig vlogg faktiskt och nästan helt oredigerad så nu får ni se mig i en oliflterad version som svarar på allt från generella frågor som mål, drömmar osv men också personliga tankar. Hoppas ni gillar den. Ni hittar den HÄR. Och snälla glöm inte att prenumerera♥️

Igår fick den här lilla 1 åringen vaccin på 1 års kontrollen på BVC och va lite gnällig på eftermiddagen men natten har gått super och nu på morgonen har gått toppen så det känns ju skönt. Sist han fick vaccin blev han så Galet dålig så jag va lite nervös innan. Men han skrek inte ens när han fick sin spruta, duktiga lilla killen.

Ja kaoset, den här veckan har bara swishat förbi. Full packning och planering inför jobb så sa det bara swish. Ja verkligen direkt från verkligheten så såg det ut såhär i hallen igår. Idag gick vi upp runt 4:30 & sitter nu i bilen på väg till stugan i Branäs för en mysig långhelg med skidåkning och kompis häng i vad som verkar vara perfekt väder. Så mysigt!!

Ses där!

Kram ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.