Susan Törnqvist

Fem hudvårds favoriter för vinter trött hud

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hej fina,

Hoppas ni har en fin helg! Gud vad dagarna bara springer iväg. Hinner knappt med känner jag. Det här vädret gör ju inte detta roligare, man är bra vinter trött nu känner jag. Vi åker till Branäs i veckan sen är det färdigt med vintern tycker jag. Därför tänkte jag nu när allt är som gråas, tristast och även huden känna glåmig tipsa er om mina 5 hudvårds favoriter för vinter trött hud. Som tar bort det där torra fnasiga, vårdar den känsliga hyn och ger maxat med GLOW den här tiden på året.

Men först vill jag tipsa er om att en full House Tour nu ligger på Youtube 🖤 Hela huset med massor av före/ efter & under bilder från våra år här ihop med vad som ska hända här näst… den är ändå lite rolig, Matheo lever loppan och den här House Touren är inte censurerad. Utan direkt från verkligheten. Ni hittar den HÄR & snälla glöm inte att lika, kommentera, ställ frågor & prenumerera. Jag blir så innerligt tacksam!!

Men nu till hudvård, jag älskar ju hudvård och är som ni vet en mega nörd! Så detta tycker jag är så kul!!

Mina fem bästa tips för vinterhud är:

EXFOLIERA, gärna 2-3 gånger i veckan i form av en peeling mask eller rengöring. Underhåll däremellan huden med en daglig leave on exfoliering. På så vis blir ni av med den översta torra huden och tilltäppningar.

Maxa FUKTEN, eviktiht för glidet året runt. En hud med glow betyder inte fett utan fukt! När huden är maxad med fukt lyser den så se till att mätta den ordentligt.

Mjukgör med OLJA, underskatta inte oljan. Bästa sättet att hålla en hud men, smidig och mjuk. Misstro inte att oljan gör hyn fet eller täpper till. En vårdande olja kan tvärtom göra underverk för hyn.

MASKA, lika viktigt som exfoliering. Glöm inte ansiktsmasken. Jobba fuktgivande, exfolierande, vårdande, uppstramande. Ja hitta ansiktsmasken som ger din hud det den behöver. Sheetmask eller lermask spelar ingen roll, men gärna 2 gånger i veckan. En av dom kan gärna vara en mask som man sover med.

VÅRDA & REPARERA, Ja när du gett huden bästa möjligheter genom en bra grund som är fri från torr hud och tilltäppningar så gäller det att vårda och reparera den trötta vinterhuden. Se till att lära känna din hud och vad den behöver men ett bra tips är att såhär års använda en kräm som är reparerade eller en som bygger upp din hudbarriär.

Men vad använder man då för produkter? Jag tänkte tipsa er om mina 5 bästa produkter för denna känsliga och trötta vinterhud.

Jan Marini Bioclear facelotion är en daglig leave on exfoliering som ALLA borde ha hemma! Perfekt för pigmenteringar, finnar, ärr & ojäm hudstruktur bland annat. Den ökar hudens fukt nivå & ger magisk lyster!! Finns HÄR

Här kommer två produkter ett power couple som räddat min hy otåliga gånger. En aniktsolja & en vårdande kräm. Dessa två ihop är fantastiska!

Dermalogica Barrier Defense Booster är en ansiktsolja som lugnar, mjukgör samt återställer hudytans behov av skyddande lipider (fetter). Stärker hudens barriär & skyddar mot yttre miljöfaktorer. Finns HÄR

Dermalogica Calm Water Gel är en lätt, svalkande och svullnadsdämpande kräm/gel som viktlöst smälter in i huden. Ger omedelbart fult till huden samtidigt som den Kapslar in fukt och skyddar mot uttorkning. Finns HÄR

SENSAI Cellular Performance Mask är en perfekt sovande som ger intensiv vård som känns behaglig och avkopplande för stressad hud. Ger återfuktad, slät och silkeslen hud som enkelt bara kan torkas bort efter natten. Underbar!! Finns HÄR

Dermaceutic Kceutic är reparationskrämen alla borde ha i sitt badrumsskåp. Innehåller spf vilket är lika viktigt året om, skyddar och ger huden massor av näring. Den återställer hudens mikrobalans så att svullnad och rodnad minimeras. Finns HÄR

Ni måste testa dessa!! Jag lovar huden kommer kännas som ny efteråt. Säg hejdå till vinter trött hud!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.