Tips för att lindra en förkylning – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Tips för att lindra en förkylning

I annonssamarbete med Physiomer


 

Hej fina,

VABruari är här, nästan med skräck som jag ens säger det. I en familj med tre små barn går förkylningarna bar runt runt runt. Ja kaos, känner ni kanske igen er? Dom senaste åren har vi också haft en nyfödd och bebis mitt i detta förkylnings kaos. Känns nästan som vi är proffs på att hantera förkylningar i vår familj nu. Därför tänkte jag dela med mig av mina 4 bästa tips i förkylningstider och berätta mer om produkten som vi älskar och räddar oss gång på gång.

Ni som läser bloggen regelbundet vet att jag tipsat om Physiomer tidigare och jag älskar den! Har ni testat den än?!

Physiomer Baby mist innehåller sterilt, isotont havsvatten med naturliga mineraler och spårämnen, så den kan användas varje dag. Jag upplever att den lindrar dom vanligaste symtomen på en förkylning på ett väldigt effektivt sätt. Physiomer rengör näsan från smutts, damm & allergener och öppnar på så vis upp näsgångarna genom att rensa bort det som inte ska vara där. Tack vare munstycket med Comfort Tip® känns skönt att veta att den inte retar dom känsliga näsgångarna utan istället återfuktar och rengör på ett väldigt skonsamt sätt.

Något som gör att det känns extra tryggt att använda Physiomer är att nässköljning med saltvatten är rekommenderat av öron-, näsa-, halsspecialister. Så genom att använda Physiomer vet jag att jag ger det bästa jag kan till mitt sjuka barn. Den känslan är oslagbar, som förälder tycker jag.

Jag tänkte dela med mig av några bra tips att tänka på när våra små barn får en förkylning.

Tips för att lindra förkylningen:

– Använd Physiomer för att göra andningen lättare, rengöra näsan & förebygga sekundära infektioner & öroninflammation.

– Se till att hålla huvudet högt, speciellt när barnet sover. Höj fotändan på sängen men böcker, klossar eller likande.

– Vädra ofta & lämna gärna fönstret på glänt under natten.

– Tvätta händerna ofta & var noga med hygienen.

Detta tycker jag hjälper oss här hemma när våra små blir sjuka. Störst skillnad gör verkligen Physiomer. Jag upplever verkligen att den gör enorm skillnad. Varför är den då så himla bra?

Här kommer några av dom fantastiska fördelarna med att använda Physiomer baby mist:

– Den är så enkel att använda och det unika munstycket är speciellt utformat för känsliga näsgångar och näsor som små barn ju faktiskt har.

– Den innehåller bara naturliga ämnen och mineraler och är helt utan konserveringsmedel så den går utmärkt att använda varje dag.

– Användas från 0 år.

– Genom att använda Physiomer Baby mist så kan man förebygga sekundära infektioner och öroninflammation.

Så här i förkylningstider kan jag verkligen rekommendera er att använda Physiomer. Förutom Baby mist finns det produkter från Physiomer som passar hela familjen. Jag använder själv Physiomer fast för vuxna några gånger i veckan, så bra tycker jag verkligen att Physiomers produkter är.

Så har ni inte testat Physiomer tycker jag att ni ska göra som mig och köpa hem och prova redan nu. Kan knappast bli bättre tillfälle än såhär i VABruari. Håller minimet med?

Ni hittar HÄR!

Physiomer är en serie medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga innan användning. 

Perrigo Sverige AB.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.