Ett stort beslut – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Ett stort beslut

Hej fina,

Hjälp vilken mega dunder förkylning jag åkt på. Bihålorna sprängs och jag har inte sovit dom senaste nätterna pga hosta, ingen feber men tillräckligt jobbigt ändå. Idag ringde jag KRY och fick hostmedicin & tabletter för bihålorna utskrivna så nu ska nog detta vända. Ska inte klaga då jag peppar peppar smällan blir sjuk och att detta faktiskt inte är någon fara. Det går ju över på några dagar så jag är så tacksam för det.

Tack tack tack bästa ni för all kärlek och pepp ni gett det sista och framförallt gällande detta med mina tankar med att börja med youtube. Asså hjälp så svårt jag tycker det är, så rädd för att det ska bli töntigt, tråkigt, orellevant osv osv. Men samtidigt en tanke om att det behöver hända något mer, blogg och instagram är bara bild och text. Redigerat och genomtänkt, inte så många olika lager av mig och vårt liv egentligen. För 3 år sen kunde jag knappt tänka mig att ställa mig framför kameran på bild och nu känns det nästan konstigt att inte göra det. Jag är verkligen inte en blyg introvert person utan snarare rakan motsatsen. Mitt problem ligger nog i just det där, att vara relevant och intressant. Över analysera och tänka om och om igen och så slutar det med att jag tänker nej det är nog inte kul att se något mer än det jag redan visar.

Men det senaste så har jag börjat tänka om, börjat tänka att det nog faktiskt är det som behövs. Som jag behöver, jag behöver utmana mig själv, behöver visa mer än det som är tillrätta lagt och bara bild och text. Jag vill ju att vi ska lära känna varandra mer och efter all den pepp och alla mängder med fina ord så har jag nu tagit ett enormt stort beslut.

Jag kommer börja med Youtube och Podd. Asså är så pepp och så galet nervös. Känns så utelämnande men samtidigt så spännande. Här kan jag visa upp allt det där som är så svårt att bara skriva. Allt från inredningsprojekt, till livet med barn, skönhet och hudvård som jag älskar. Utmaningar och så mycket mer, blommor, trädgård och allt annat som är jag som ni så sällan får se. Och ja det kommer nog inte bli perfekt för jag kan inget om youtube, jag kan inte klippa eller redigera video, ingen aning om intro eller nått sånt. Det kommer bli en ofiltrerad verklighet, men jag hoppas så att det är just det som ni kanske vill se. Något som inte är så tillrättalagt? Eller vad säger ni?

Är ni lika peppade som mig och vad vill ni isf se? Är det viktigt att det är perfekt eller är jag inne på rätt spår? Snälla ni kan ni inte dela med er av era tankar kring detta så jag vet lite mer vad just nu vill ha? Vore så evigt tacksam!

Återigen Tack bästa ni för allt ni ger! Jag är

Så otroligt glad att ni finns! ♥️

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.