Ska jag eller ska jag inte?! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Ska jag eller ska jag inte?!

Hej fina,

Hoppas ni har en fin start på veckan. Jag har åkt på mega förkylningen själv och hostar och snorar som aldrig förr. Peppar peppar så blir jag sällan sjuk så bara att stå ut med en liten februari förkylning.

I hop med vår så kommer alltid min inspirations topp, även om det är ca 1,5 månad kvar så börjar ju ljuset äntligen visa sig och ingen kan vara lyckligare än mig. Förutom inspiration hemma så har jag massa tankar kring mitt jobb. Något som jag varit och nuddat vid många gånger dom senaste 2 åren är det här med youtube. Om det är något som jag ska börja med. Ska jag eller ska jag inte?! hade det varit roligt? En inblick i vardagslivet som arbetande småbarns mamma med allt vad det innebär, bakomkuliserna på jobb, hudvård och skönhetstips, inredningstips och att följa med på mina projekt som jag har och hur jag tänker, diy och lite annat. Vad tycker ni?! Är detta ni efter 2 år velande ska ta tag i och böja med? Hade ni gillat det? Hade det varit en rolig komplettering eller onödigt? Hiss eller diss?

Vore så glad att få höra era tanker kring detta. Så orkar ni lämna en kommentar kring vad ni tycker så vore jag extremt tacksam♥️

Sen måste jag ge er världens godaste frukost tips! Som går på 3 min och är så gott och nyttigt.

Keso med snabb granola

Keso i botten sen har jag stekt en snabb granola på spisen. Havregryn, valfria nötter, kanel, honung, chiafrön och stek tills det smälter ihop. Klart, så galet gott! Ni måste testa👏🏼

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.