En vecka av …. – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

En vecka av ….

Hej fina,

Ja det var några dagar sen jag kikade in hör. Anledningen stavas jobb av den tråkigaste sorten, nämligen bokföring. Så tråkigt så klockorna stannar och något som måste göras men som jag drar på till absolut sista minuten när jag har kniven mot strupen. Jag fungerar lite så,

Tycker jag något är tråkigt då drar jag på det in i det sista, är det något jag älskar och tycker är kreativt så ska det ha hänt gärna imorgon. Så ja denna veckan var det kniven mot strupen. Så ALLa kvitton, papper och utlägg var tvinga att sorteras och fixas i ordning. Sjukt mycket tid och så tråkigt, detta ihop med lite VAB och en konstant jakt på bebis. Ja det bidrog ihop till att det blev en liten paus här inne på några dagar. Det är omöjligt att klona sig och någonstans så pågår ju livet utanför den här underbara platsen med. Men nu är det klart och jag känner mig ett ton lättare. Så skönt! Någonstans så blir det ju en inre stress att inte veta.

Just nu har jag en lång önskelista på inköp och på projekt här hemma. Haha det är som ljuset och våren dar upp skapar glädjen i mig.

Jag drömmer om ett nytt kök, vi har en hav kyl/frys på 5 personer. En omöjlig ekvation, tyvärr går det inte heller bara att flytta in två nya kyl & frys skåp utan en ommöblering på köket. Hur mycket jag än älskar vårt mörka kök så är köket den mörkaste platsen i vårat annars väldigt ljusa hus. Då är inte ett mörkt kök direkt det smartaste. Så ett ljusare kök i shakerstil står otroligt högt på min önskelista.

Sen så ska jag inför ett roligt jobb göra om lite i båda tjejernas rum. Tapetsering, målning och ommöblering. Så kul. Thyra börjar bli stor så hennes rum ska anpassas för just detta. Och även Thelmis, så många idéer och planer i huvudet. Älskar ju barnrum. Hittade på instagram en bild hos Studioelwa på ett skrivbord. Kan vara bland det finaste jag sett så jag funderar verkligen på att vara en riktig härmapa och köra en copy på den idén. Men jag kan inte låta bli och all kredd om det blir så ska gå till henne!

Kolla bara så fint! Perfekt till Thyra ju! Så

Får bli något liknande, blir såklart inte en ren copy men hämtar väldigt mycket inspo härifrån:)

Sen längtar jag så till våren och trädgård. Snart ska jag börja fördolda mina blommor och jag längtar så efter att riva ena altanen för att bygga en vacker rabatt istället. Helt underbart. Men mer om det längre fram:)

Nu ska jag göra i ordning tjejerna, farmor ringde precis och ville låna dom för Bio medans Daniel är på båtmässan. Perfekt ju, så mysigt att dom får lite kvalitetstid med sina mor & far föräldrar.

Kram ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.