Om man kunde drömma lite – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Om man kunde drömma lite

Hej fina,

Hoppas ni har en fin start på helgen! Igår gjorde jag något oerhört stort för att vara mig, jag som har haft extrem tandläkarskräck sen jag var typ 5 år. Att sen ha haft tandställning i typ 5 år under tonåren som förstörde mina tänder va hemskt. Så det var extremt länge sedan jag gick till tandläkaren, men så tipsade pappa & hans sambo mig om deras tandläkare. Pappa har samma känsla kring detta som mig och har blivit som förbytt. Så när en lagning på ena tanden sprack tänkte jag att det är dags att gå dit. Men med extrem ångest, ångest för att få en uppläxning om mina tänder. Jag har trotts allt spytt mig igenom 3 hela graviditeter och levt på citron och syra. Värsta tänkbara för tänderna, men jag är också extremt noga med att ta hand tänderna men ändå. Hjälp jag blev nervös bara av tanken. Men jag tog mig i kragen, gick dit, berättade om mina känslor kring tandläkaren och mina erfarenheter med tandställningen och allt. Dom va super gulliga, allt gick jättebra, dom kunde hjälpa mig med min trasiga lagning, min framtand som Thyra slog av och jag fick t.o.m. beröm över mina tänder att dom inte var dåliga alls och verkligen syntes att jag tagit hand om dom. Efteråt kände jag mig ett ton lättare och så stolt över mig själv att jag bara gick dit, tog mig i kragen och bara gick. Ni är många som skrivit och berättat att ni känner exakt samma som mig och frågat hur jag gjorde, tog jag lugnande, blev jag sövd ?

Svar nej. Jag tog mig bara i kragen, ersättare precis hur jag kände för att gå till tandläkaren, både när jag bokade min tid och när jag kom dit. Sa att jag inte vill bli uppläxad utan jag vill bara få hjälp med det jag behöver och att dom skulle vara snälla & förstående mot mig. Alltså handen upp till dessa fantastiska tandläkare team!

På tal om något annat så kommer här min önsnskelista just nu. Om man kunde drömma lite om materiella ting, det viktigaste såklart är att alla i vår närhet får vara friska! Peppar peppar! Men om man bara för en stund får vara lite ytlig och drömma så ser min önskelista just nu ut såhär:

– Så sugen på att tapetsera och måla om i Thelmisens rum. Hon ska få en ny garderob och jag tänkte en ommöblering och i samma veva vill jag göra om det lite. Älskar denna fina tapen från Mrs Mighettos samarbete med Jimmy Cricket.

– Alltså golvlampornas golvlampa hade passat så fint i vårt vardagsrum och lysa upp hörnet mellan soffan & fåtöljen. Älskar älskar älskar!!

– Efter att ha köpt på mig ett gäng investeringar i väskväg och bara valt svart så är jag nu så sugen på en ljus. Denna nya från Botega Veneta, åh magi!! Fyller år i slutet på April om någon känner för att sponsra med ett bidrag ( blink blink älskling ) haha

– Denna mattan från Ellen Dixsotters nya märke, jag menar hur galet fin?! Nu är jag sugen på att byta ut den fluffiga vinter drömmen för att ta fram den till nästa vinter och istället flytta in en nya lite vårigare matta. Denna får gärna ta den platsen.

– Spegel spegel på väggen där, vill du snälla flytta in här hemma?! Alltså kan nog vara den snyggaste spegel jag skådat och spanat på ett tag. Alltså magi!! 

– Ja är det något jag vill göra hör hemma så är det att bygga ett nytt kök, ett ljusare och med en annan planlösning så vi får in mer yta och funktion. Köket är planerat och byggt efter att det var jag och Daniel nu är vi en familj på 5, då fungerar inte en halv kyl & frys utan vi behöver fullhöjd av båda. Det går tyvärr inte att byta ut utan att planera om köket. Detta från Nordiska kök ÄLSKAR jag!! Skulle passa perfekt hos oss.

– Ge mig dessa ljuvliga sandaler från Botega Veneta, finns både i högklackat och platta. Jag som inte kan gå i klackar en hel dag utan att få så ont i fötterna vill ju såklart ha dom låga. Perfektion på alla vis!!

Ja lite smått och gott helt enkelt! Om man bara kunde vinna några miljoner på en Trisslott eller något haha. Inte för att det gör en lyckligare på något vis men det hade ju alltid varit roligt:) haha

Idag ska jag åka och prova brydklänninh med Johanna och Emma. Johanna gifter ju sig i slutet på sommaren och jag har fått den stora äran att vara tärna, hur underbart! Så jag och Emma som också är tärna ska följa med och prova klänningar. Så mysigt och sen en middag på stan. En lördag helt utan kids och Daniel ska rodda alla tre barn med aktiviteter, kalas och sen ha en av Thyras kompisar här en stund. Kommer gå galant men han är ju inte lika ofta själv med alla tre som jag är som har allt på rutin. Så han kanske är helt slut imorgon, jag menar tre ungar själv är lite svettigt😂

Kram på er fina och ha en fantastisk lördag ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.