Susan Törnqvist

Den perfekta Väggfärgen

Så många har frågat vart den stora urnan är från och den kommer från Muubs och heter Luna. Älskar den! Har en större i vardagsrummet nere med.


Hej fina,

Hoppas ni har en fin start på veckan. Idag har föris varit stängt så tjejerna har varit hemma och även Daniel kom hem tidigt så jag kunde fota lite jobb. Sen har vi pysslat och myst och nu satte vi oss i soffan en stund innan läggdags.

Så roligt att så många av er ville att jag skulle skriva ett inlägg om hur man inreder med snedtak. Självklart ska jag det, tar lite tid att skriva så kommer i veckan 🙂

Är det något mer ni vill att jag skriver om så lämna gärna en kommentar och berätta vad. Blir så tacksam och glad!

Fick så många frågor om väggfärgen efter morgonens bild på instagram så fick leta fram den och tänker att jag skriver den här:)

Ja som ni ser så lite beroende på ljuset så ändrar sig färgen från att vara mer grå till mer mullvardsfärgad och beige.

Jag är verkligen supernöjd med den. Den ger verkligen ett lugn och en harmoni i sovrummet där man verkligen bara vill ha zen. Förstår ni vad jag menar?

Färgen kommer från Beckers och heter Lergrå. Tycker den blev Såå galet bra i sovrummet. I NCS kod heter den NCS S 4005-Y20R 

Den perfekta nyansen av en mörkare Greige. Både varm och kall beroende på ljuset som sagt.

Väldigt många frågade även om kransen. Har skrivit om den innan men tar det snabbt här med:) Köpte en ring från Ikea för 29:- och klädde den med torkat ax, vete och gräs. Tycker den ger ett mjukt och fint intryck i inredningen. Speciellt i sovrummet.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej!
    Vet att det är ett gammalt inlägg men undrar var gardinerna i sovrummet är köpta? Passar perfekt till väggfärgen.