Susan Törnqvist

Vilken fredag

Inlägget innehåller annonslänkar


Äntligen fredag eller vad säger ni?!

Idag åkte jag spontant in till stan för att träffa min bästa Emma på em sen lunch på NK följt av några väl valda butiker på stan & sen en go fika på Da Matheo. Alltså absolut bästa fredagen. Bara jag Emma & Matheo, så himla mysigt!!

Bästa lunchen i Göteborg tycker jag att Swedish Taste på NK är, så mysigt, otroligt bra med barn & god mat.

Efter en mysig lunch gick vi bort till Artilleriet & Artilleriet the Kitchen. Älskar att bara gå dit & botanisera, inspireras och drömma lite. Med hem kom lite påfyllning till min samling från Astier de Villatte. Älskar allt men tar en stund att fylla på men älskar att allt är lika vackert udda, så fint att mixa olika tallrikar och skålar. Typ det bästa med hela serien. Ett geniet hantverk som görs förhand i Paris. Så vackert.

Ja några av den här uppsättningen följde med hem från The Kitchen. Alltså hur fint?!

Spanade in ett par vinglas från dom med som jag ska beställa, så himla fina asså! Helt kär!

Alltid roligt att trendspana inne på Artilleriet. Färg och naturnära är dom två stora trenderna man kan tolka där inne just nu. I hållbara gedigna material i klassisk design, så snyggt! Lite småkär i ljusstakarna från Klong, älskar den svävande känslan. Med hem därifrån kom något helt annat dock, som jag ska visa en annan dag:)

Följt av en mysig fika på Da Matheo med lilla Matheo haha. Bästa kaffet & hembakat fika i hela stan, helt klart. Hur fina är dom inte, Emma & Matheo, an av hans två gudmödrar. Älsklingar! Sen rullade det beiga gänget vidare på stan. Alltså bästa fredagen helt klart, så mysigt att bara få träffa en vän sådär spontant utan några måsten.

Jag valde att anama min vår inspiration jag skrev om igår och klädde mig i olika nyanser av beige och vitt ihop med svarta detaljer.

Sjal från Toteme som är 3,5 år gammal // solglasögon Loewe // Väska YSL finns en mindre liknande HÄR // Sneakers Balenciaga Tracks // Jacka Isabell Marant Wakkaku (länk) // Siden skjorta från H&M som är 4 år gammal // Byxor i fejkskinn från Gina Tricot (länk) slut i Beige men finns i svart //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.