Susan Törnqvist

Mitt bästa tips i förkylningstider

I annonssamarbete med Physiomer


Hej fina,

Ja början på varje år startar ju nästan alltid med just förkylningstider. Med tre barn går det bara runt runt runt. Jag har också fått alla mina tre barn mitt i detta, oron över att dom små ska smittas. Jag har faktiskt alltid haft en räddare i dessa tider. Något som jag personligen faktiskt märker gör så stor skillnad speciellt på dom minsta, nämligen Physiomer. En förkylning för Matheo är extra jobbig eftersom han har så små trånga gångar i näsan. Därför har jag alltid haft Physiomer nässpray hemma. Denna grymma nässpray innehåller sterilt, naturligt och isotont havsvatten med naturliga mineraler och spårämnen, så den kan användas varje dag. Den kan användas och är faktiskt särskilt anpassad för just spädbarn men kan användas även av större barn, jag ska erkänna att jag tar den faktiskt själv (Physiomer har ett komplett sortiment av naturliga näsvårdsprodukter för både vuxna och barn). Just för jag tycker den är så bra och känns skönt att veta att den inte förstör näsgångarna utan istället återfuktar och rengör på ett skonsamt sätt.

Physiomer är perfekt vid förkylning men även för att rengöra näsan från smutts, damm & allergener. Genom att rengöra näsan speciellt när den är täppt underlättar verkligen sömnen när dom är förkylda. När vi märker att barnen hostar på natten tar vi fram Physiomer och märker direkt stor skillnad på hur mycket det underlättar för dom med andningen och hosta. Det är nämligen så att genom att rengöra och fukta näsgångarna vid förkylning så kan man faktiskt förebygga sekundära infektioner som en förkylning kan ge.

Vid första tecken på förkylning eller bara nästäppa så använder vi alltid Physiomer. Den är så enkel att använda och det unika munstycket är speciellt utformat för känsliga näsgångar och näsor som små barn ju faktiskt har. Sprayen kommer tack vare munstycket inte för långt in i näsan. Matheo skrattar alltid när vi tar fram den och Thelma 3 år som vet och förstår att detta är nässpray tycker verkligen om den och ber själv om att få ta den. Så himla bra!

Physiomer är rekommenderad av barnläkare och kan som sagt användas från 0 år. Så här i just förkylningstider och med vabruari vill jag därför verkligen dela med mig av denna fantastiska produkt till er då jag själv är så otroligt nöjd och den hjälpt oss otroligt bra genom alla förkylningar i vår familj. Så har ni inte testat Physiomer tycker jag att ni ska göra som mig och köpa hem och prova♥️

Ni hittar Physiomer HÄR!

Physiomer är en serie medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga innananvändning. 

Perrigo Sverige AB.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.