Susan Törnqvist

På önskelistan just nu

Inlägget innehåller annonslänkar


Hej fina,

Gårdagen bjöd verkligen på maxade Vårkänslor med både värme och strålande sol. Idag dock klassiskt grått regnväder för västkusten. Så nu är jag extra laddad för just vår, ljusa tunna plagg och jackor.

I vår är det många färger som är trendiga. Våren 2020 är verkligen färgens prova nästan allt är tillåtet, hur härligt?! Ljusa pasteller är ju alltid härlig på våren. Jag personligen är fortfarande kär i ljusa naturfärger som beige, brunt, kamel ihop med krispigt vitt och svarta accenter. Till detta självklart ljus Denim. En färg jag är sugen på att addera riktigt ljust dov gul. Tycker det är otroligt fint till beige och vitt.

Siluetter med smock, stora axlar och spännande detaljer på kläderna kommer jag satsa i vår. Gärna ihop med lite trendiga prickar. Att fortsätta klä mig ton i ton kommer jag verkligen göra i vår, tycker det är så galet snyggt!

Jag vet att många av er gillar lite härlig vår inspiration och därför tänkte jag bjuda på min inspiration och vad jag gillar som finns i butikerna just nu.

Ja ni ser väl hur härligt det riktigt ljusgula kan bli ihop med dessa jordnära toner, vitt och grått. Åh kan vinintresse snabbspola fram till April typ?! Haha

Här kommer mina vår favoriter i butik just nu:)

Väska Nanushka // Skjorta med rynkt Gina Tricot // Kavaj Gina Tricot //

Blus med smock H&M // Sandaler med klack & Other Stories // Byxa i lack Gina Tricot //

Trenchcoat Gina Tricot // Skjorta i PU Gina Tricot // Jacka Isabel Marant //

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.