Susan Törnqvist

Att inte räcka till

Hej fina,

Idag har det inte blivit många knop gjorda. Matheo är förkyld känns som han varit snorig i veckor just men han håller också på att få tänder och är glad emellan. Men idag sov han riktigt länge på mitt bröst, jag kände mig lite överkörd efter gårdagen och hade migrän så det blev mest en dag i soffan. Välbehövligt det med då det kändes som både jag & M behövde det. Skönt ändå!

Den här lilla killen är just nu över över allt. Jag vägrar ju plocka bort så det blir lite att passa här hemma. Jag tror fortfarande att det kommer bli ointressant tillslut och Inget vi har är farligt för honom. Han älskar verkligen att röja i Thelmis rum och där inne finns det inte mycket smått så där inne får han gärna leka med dockhuset och porslinet på bordet. Skönt när han vill leka där inne 😅

På tal om Thelmis så är hon just nu i någon mindre härlig 3 års trotts. Thyra hade inte riktigt någon sån period, men Thelmis är både mer envis, bestämd, tar mer plats och är ju ett mellan barn så henne skojar man inte bort just nu. Hon säger att hon inte gillar sin lillebror, hon vet precis vad hon kan styra över som sömn & mat och ja det gäller att bara hänga med. Hon testar alla gränser som finns just nu, man blir gråhårig av hennes temperament.

Sätta gränser och överösa med kärlek, men hjälp att känna att man räcker till för alla deras tre olika faser är svårt ibland. Kan känna mig som världens sämsta mamma ibland. som när jag lämnar Thelmis på föris fast hon inte vill. Sen står Thyra där mellan att vara liten & stor , att ge henne det som hon behöver. Min älskade tjej samtidigt som Matheo är så beroende av oss eftersom han är så liten. Alltså ångesten över att räcka till ibland är hemsk. Försöker krama, pussa och säga åt dom så många gånger om dagen att jag älskar dom mer än allt. Så dom inte glömmer av det när man önskar man kunde klona sig.

Alltså ja det här med att räcka till, ha koll på allt som händer runt om och inte göra någon besviken är verkligen inte lätt ibland. Förstår ni vad jag menar?

Hur gör ni för att räcka till? Eller kan ni löna precis som mig?♥️

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.