Susan Törnqvist

Fåtöljen alla frågat om – Ikea Hack

Inlägget innehåller annonslänk.


Hej fina,

Äntligen fredag eller vad säger ni. Hela denna veckan har tjejerna i princip varit hemma. Thelmis va hängig i tisdags så henne fick vi hämta, hon har sen varit som vanligt men fullständigt vägrat föris. Thyra vill inte gå utan sin syster så dom har varit med mig alla tre och nu är det så skönt men helg för jag är så trött. Haha, det här vädret gör iof inte att man blir speciellt pigg heller så beror väl inte bara på barnen att man är trött efter en vecka🙈

Fick så många frågor om den här skänken och speglarna efter stories idag. Speglarna är säkert 7 år gamla nu och är från Ikea. Skänken har pappa byggt till oss efter våra mått efter just denna väggen i stål & sten.

Något annat som efter månader ÄNTLIGEN kom på plats i vardagsrummet är den vita fåtöljen!

På Artilleriet hittade jag denna i höstas. En vit djup härlig love Seat i linne med tre kuddar i samma tyg. Tänkte att den blir ju perfekt till vardagsrummet. Prislappen runt 20000:- kändes ju sådär. Så när jag kom hem och började leta fåtölj så kom jag ju på detZ varför inte köpa en Love seat från Söderhamn med två armstöd, ta bort kuddarna som den har naturligt, ersätta med 3 vanliga 50×50 kuddar i samma tyg som soffan. Då får den ju den looken jag vill ha. Sagt och gjort köpte en Söderhamn från Ikea & beställde tyg i linne från Bemz där jag också beställde bak kuddarna. Väntat ca 2,5 månad på att tyget skulle komma då det va slut men idag äntligen kom det! Så här blev då min egen variant på 20000:- fåtöljen från Artilleriet, ett Ikea hack som landade på ca 4500:- istället för 2000:- helt okej ändå. Håller ni inte med?!

Älskar när man kan hitta något man gillar men inte riktigt vill köpa och kan göra en ”egen” variant på istället. Någon som är likadan?

Väggen är målad i färgen NCS 2500-N bruten i någon speciell maskin för att få den neutral och inte blå som dom annars kan bli. Våran. Målare som fixat detta och jag älskar den:)

Något jag också fick så många frågor om idag är den här jackan. Tunn i ull perfekt till våren men eftersom vi haft typ 8 grader här hela vintern funkar den bra nu med ihop med stickat under. Kommer från Stories och finns HÄR(länk).

Solglasögon är från Loewe // Skorna heter Track från Balenciaga // Jeans från Zara //

Skåpet i bakgrunden är också ett Ikea hack på en bestå byrå 🙂

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.