Mina mål för 2020 – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Mina mål för 2020

Hej fina,

Såhär började jag alltså veckan, en nästan 2h lång promenad vid havet och idag visade sig solen. Blåste lika mycket som häromdagen men jag blev inte blöt utan satte på mig solglasögonen! Underbart!

Jag har kommit på att dom här promenaderna är det bästa jag kan ge mig själv. Jag hade egentligen jobb att göra men med Matheo hemma i hans klättra på allt, stoppa allt i munnen, vill inte sova om jag inte blir tvingad(fastspänd) ålder så går det inte att vara hemma riktigt. Så att gå ut och gå längs vår kustprommenad precis vid vattnet hemma är verkligen ljuvligt. Jag får röra på mig, Matheo sover i vagnen och jag lyssnar på en podd eller två och bara är utan stress em stund. Alltså så skönt. Skönt för både kropp och knopp! 2020 blir året då jag ska göra just det här mycket mer, ta mig tiden att vara mer, sluta oroa mig så mycket för det jag ändå inte kan påverka utan istället njuta och ta vara på det som är just nu. Otroligt svårt såklart att bara svänga ett inpräntat beteende och tankesätt men dom här promenaderna hjälper till faktiskt. Så det känns verkligen så viktigt.

Idag insåg jag också att det redan nu är mycket ljusare ute, bara en sån sak. För

Ca 3 v var det mörkt vid strax efter 15 idag blev det mörkt 16:30. Ljuset är verkligen på väg tillbaka. Så nu ska vi bara ta oss igenom årets två lite halvtråkiga månader och sen är bästa tiden här. Åh känner mig så peppad och glad redan nu. Haha tänk vad en liten promenad kan göra egentligen:)

Ja 2020 har jag lovat mig själv att rensa hemma, jag älskar ordning, struktur men i en familj på 5 är det inte helt enkelt. Så jag vill börja året med att få ordning på alla dom där skåpen, leksakerna, garderoberna osv. Känslan efter är ju så härlig, även om ett barn förstör lika snabbt. Haha Men också för att se vad man har, vad man kan ge bort och vad som ska slängas. Känns verkligen som en nystart när det där är gjort.

Mål 2: Jag ska oroa mig mindre, nog det viktigaste jag kan ge mig själv, barnen, Daniel och min familj. Supersvår men ett måste för mitt eget psyke.

Två saker som känns rimliga som “nyårslöften” och än så länge känns det ju bra. Den finns det ju så mycket andra mål såklart men dessa känns som prio just nu så tar vi något nytt längre fram.

Har ni några mål för 2020? Vad isf? Alltid kul att få veta♥️

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.