Susan Törnqvist

Årets sista

Hej fina,

Hoppas ni haft fina mellandagar nu. Som ni märkt har jag varit lite frånvarande här på bloggen nu. Jag har helt enkelt valt att vara lite mer närvarande nu när barnen är lediga och ger jullov. Kände att efter en intensiv jobb perioden så ville jag bara vara. Stanna upp ta en liten blogg paus. På Instagram har ni kunnat följa mig som vanlig men bloggen har fått vila lite. Har massor av idéer och inlägg som bara väntar på att få komma upp men dom kommer först i januari. Nu ska jag passa på att bara vara med familjen och njuta av dessa sista lediga dagar ihop, känns viktig efter ett bökigt år med mycket jobbigt. Förra året började liksom i katastrof och så fortsatte det så i år vill jag börja 2020 på bästa tänkbara sätt.

En liten års summering av 2019 kommer på bloggen snart med.

Då jag vill mest bara in här, önska er ett gott nytt år och en fin start på 2020. Så hörs vi mer nästa år!! Hoppas ni verkligen ni har en fin kväll!

Tack för att ni gör det här jobbet möjligt för mig! Så otroligt glad och tacksam för er och för detta!! TACK♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.