Susan Törnqvist

Julafton

God fortsättning väldens bästa ni,

Hoppas ni haft en fin jul och härliga mellandagar. Just nu är vi påväg in till stan för att se Frost 2 med tjejerna. Under hela min uppväxt så har vi haft som tradition att gå på bio på annandagen. Nu gör vi samma sak i vår familj med våra barn och mamma följer alltid med oss nu. Gud vad jag älskar sånna traditioner, så himla mysigt på något vis. Igår gjorde vi absolut ingenting, åt rester av julmaten, myste runt i pyjamas, lekte med julklappar, spelade tv spel och kollade film. Bästa dagen efter en fullspäckad julafton.

Vi började julafton med en frukost ihop med min syster, hennes kille, Daniels föräldrar, syster & hennes kille. Supermysigt. Sen var dagen i fullgång, vi firar alltid julen hemma hos oss, vi är dom enda som har barn och sen har vi gott om plats för alla så det blir alltid så enkelt att vara hemma.

Det fina porslinet så många frågat om kommer från Royal Copenhagen och jag fullkomligt älskar det!

Efter frukost lekte vi lite lekar, min pappa kom öppnade julklappar och åt lunch. Sen kom mamma, hennes man & hans dotter. Så vi var fullt hus och riktigt många denna julen och det va så galet mysigt!! Vi öppnade julklappar, Spelade spel, pratade och hade så himla mysigt ända fram till typ kl 1 på natten. Jag kan erkänna att jag som sovit knappa 3h natten till julafton var helt slut igår men så Otroligt tacksam för en så fantasikt fin jul med hela familjerna! Kändes så fint och viktigt efter året som varit att få en så fin dag tillsammans. Bästa julklappen helt klart!

Så igår va det så skönt att bara få mysa runt i pyjamas precis hela dagen!

Hoppas ni haft en riktigt riktigt fin jul hur och vart ni än firat den. Skickar lite extra kärlek till er alla♥️

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.