Susan Törnqvist

Senaste dagarna

Hej fina,

Oj nu springer verkligen dagarna mot jul snabbt fram. Än har jag lite att fixa men det blir ju alltid jul ändå. Så ingen idé att stressa! Min syster kom i torsdags så här har vi haft fullt upp, så mysigt! Därför inte hunnit blogga riktigt men tänkte ge er en liten uppdatering av dom senaste dagarna nu istället 🙂

Igår blev det ett efterlängtat besök på Liseberg, har ju mest regnat här konstant i 2 månader men igår var det uppehåll & vi åkte dit. Enda stället i Göteborg man får lite snö & julkänsla ska erkännas, vi har typ grönare ute nu än på sommaren, iaf gräset haha.

Det är väldigt mysigt på Liseberg, dom gör det verkligen så bra och så fint!! Så har ni vägarna förbi missa inte!! Så himla värt ett besök!!

I torsdags kväll så klädde vi granen, blir verkligen inte någon minimalistisk gran hos oss. Eftersom tjejerna också är med och klär så blir det som det blir men hur mysigt som helst! Hur gör ni hemma? Klär ni själva eller tillsammans? Jag har fått mängder av frågor gällande våra julkulor och dom är från så många olika ställen. Vissa är typ 12 år gamla, några är från H&M för många år sen, vissa från Köpenhamn vissa handblåsta gamla skita glaskulor osv. Så omöjligt att säga vart ni kan köpa just mina tyvärr utan jag har bara samlat genom åren.

Ljusslingan med stjärnor kommer som sagt från Artilleriet, även den har några år på nacken nu men älskar den verkligen!

Så många frågade efter recceptet på dessa chokladbräck med. Ska jag bara julgodis så måste det vara enkelt, i år så ville jag har ett riktigt efterrätts bord med massor av olika godisar & bakverk. Men det måste gå snabbt & lätt. Så jag gör bara sånt som går snabbt, haha. Därför är dessa verkligen perfekta!!

Jag gjorde 6 olika varianter på både vit, mjök & mörk choklad.

Gör såhär;

– Smält valfri choklad, och bre sedan ut på bakplåtspapper i valfri form.

– ös på med det du själv behagar. Nötter, salt, frukt, godis. Ja här kan du göra precis allt du vill. Jag gjorde massa olika typer så man får smaka sig fram på julafton.

– Låt stelna, gärna kallt. Bryt sedan i bitar & njut.

Jag gillar ganska tunna bräck, tycker det lätt kan bli för mycket annars. Men gör det ni själva gillar bäst:)

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.