Susan Törnqvist

DIY jultåg

Hej fina,

Tack för all kärlek och den enorma responsen efter inlägget här på bloggen igår. Ni är fantastiska!

Denna veckan ska sista julen på plats och på torsdag ska jag klä granarna med tjejerna 😍 vi har inte hunnit dit än så dom står bara med ljus & vimlar men det är fint det med. Daniel tyckte inte vi skulle klä dom men åh julkulor hör ju ändå till tycker jag. Håller ni inte med?!

Jultåget är iaf på plats men får knappt vara ifred för en nyfiken liten bebis. Haha kanske iofs tur för oss när kulorna kommer upp om tåget tar fokuset. Haha man kan ju iaf hoppas:)

Jultåget har jag köpt på Jula men gjort ett DIY på genom att måla det. Klarade inte av färgerna, haha. Jag tog bara en liten pensel bland barens målarfärger och målade med vanlig hobbyfärg. Pilligt men inte speciellt svårt. Kostade nog bara typ 40:- och så blev tåget något helt annat.

Ja såhär såg det ut innan jag målade om det. Barnen älskar själva jultåget men färgerna var inte riktigt dom jag kände passade in. Blev så mycket bättre när det blev vitt tycker jag.

Vad tycker ni?! Original eller DIY?

Jag har nog fått 150 DM angående stjärnorna i granen, det är ljusslingor från Artilleriet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.