Susan Törnqvist

Ladda batterierna

Hej fina,

Glad Lucia till er älsklingar! Första snön firas med en stor go puss. Eller ja fösta gången den här lilla killen ser snöflingor falla från himlen. Så himla mysigt!

Vi är just nu i vår stuga i Branäs för lite härlig skidåkning, åka pulka, leka i snön & bara ladda batterierna. Alltså så himla mysigt!! Vi får ju typ aldrig snö hemma så att faktiskt få se lite snö nu såhär innan jul är underbart!

Så ingen traditionell Lucía för oss i år men det har det iof inte varit sen vi köpte stugan för 6 år sen. Vi passar alltid på att åka upp hit innan jul så vi kan umgås hemma med familjen på jul men ändå få lite skidåkning innan vi åker upp i mars.

Så kul att se Thyra Swisha ner i alla röda backar som ett proffs när hon knappt fyllt 6 och Thelma började lite förra året men börjar nu åka mer själv. Asså stora tjejen. Sen blir det mycket utelek, friskluft och stugmys med våra kompisar. Precis det vi behöver, ladda batterierna lite.

Förra året när vi va här samma tid låg denna lilla i magen & nu ser han sin första snö. Åh så mysigt!!

Nu går ögonen nästan i kors, känns verkligen som snön & naturen slukar energi men bästa bästa ändå att känna så. Håller ni inte med?

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.