Susan Törnqvist

Sjukstugan

Börjar se ut mer & mer som jul i det här huset mitt i vabbträsket. Förra veckan blev ju M hostig, lagom till förra helgen var det Thyra & denna helgen är det Thelma. Asså detta med tre små, det går runt runt runt, dom blir ju liksom inte sjuka samtidigt utan varje förkylning pågår i typ 2 veckor då den går till ett barn i taget🙈 Nu börjar både jag & barnen tröttna på detta dock så nu är ju det denna gången Thelmis som är sist ut så hoppas det stannar där nu och vi blir friska till torsdag när vi åker till stugan i Branäs.

Så ja just nu är uppdateringen lite sådär och jag ber så otroligt mycket om ursäkt för det. Kommer igen snart! Lovar♥️ Tack för all kärlek & alla fina DM efter mig senaste inlägg här på bloggen. Ibland är Det så skönt att var få säga det man känner högt, håller ni inte med?! Livet liksom, det är så långt ifrån en romantisk julfilm producerad i Hollywood. Ni vet där allt är så där perfekt, julstämningen är på topp, snön ligger som ett fluffigt täckte och alla är friska & glada. Haha noo Reality Check, så är det ju sällan. Nu älskar jag mitt liv otroligt mycket har världens bästa vänner, familj, ungar & jobb. Men det är ju också massa som händer i livet som inte är så rosenskimrande. 2019 började på 12 slaget på ett hemskt sätt och lite så har 2019 fortsatt, begravningar, allvarliga sjukdomar i familjen och lite annat. Så nu hoppaS jag barnen blir friska så vi kan få en mysig helg i stugan och sen avsluta året med en mysig jul & nyår. Sen är 2020 så välkommet och jag hoppas det blir ett nytt bra år! Men som dom säger, det man inte dör av blir man starkare av och allt ger på någotvis perspektiv på vad som faktiskt är

Viktigt i livet. Don’t sweat the small stuff!

Nä dags att ta hand om ett ledset barn nu. Hjälp det går i 1000%. Alltid, välkommen till verkligheten.

Kram ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.