Susan Törnqvist

Så flyttade den in tillslut

Hej fina!

Minns ännu denna bilden från i sommaras, när jag efter ett besök på Artilleriet med Mamma, blev så kär i detta. Fåtöljerna, mattan, tonerna och det där skåpet som fick mig att göra ett Ikea hack på mitt beståskåp.

Redan då sa jag att en av dessa stolar skulle få flytta in här hemma. Den där bilden gav mig en helt ny vision av vårt vardagsrum. Jag ville med utan tvekan ha en fluffig matta och skapa ett mer socialt rum med sittplatser mer runt bordet och inte bara en stor soffa riktat mot en tv.

Bit för bit faller det på plats i vårt vardagsrum. Väntar på den nya mattan och tyget till den stora loveseaten men idag kom iaf fåtöljen. Kolla bara! Hur fin?! Den är dessutom galet skön.

Inte bara jag som älskade den nya fåtöljen utan båda mina gullungar hoppade upp där och kollade film under fredagsmyset. Så galet gulliga. Dom två asså! Oskiljaktiga men bråkar ändå om allt. Älskar!!

På insta var ni extremt många som ville ty jag skulle skriva om inredning på bloggen. Men vad?! Känns som jag skrivit om det mesta, så snälla kan ni inte specificera vad gällande inredning ni vill läsa? ♥️ vore så snällt!!

Kram & ha en fin fredag kväll 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.