Susan Törnqvist

I förkylnings tider

Inlägget är i annonssamarbete med ColdZyme


Känner ni igen den här vyn?! Förkylnings tider & vabb. Har ni klarat er eller har ni redan legat där i soffan och kämpat mot en förkylning?!

Nu när jul och december står inför dörren är det nog få av oss som är sugna på just det där. Eller är man någonsin det?!

I flera år har mitt bästa lifehack i förkylnings tider varit ColdZyme. Munsprayen som både kan förebygga och förkorta förkylningen. På riktigt så bra, så många gånger jag använt ColdZyme vid första känningen i halsen och sen inte blivit något mer när jag använt just ColdZyme. Ha ni inte testat, så gör det på riktigt! För den gör skillnad.

Jag vet att jag redan när jag låg på förlossningen med Thelma började känna mig lite förkyld. Början på december och vi ska välkomna ett nytt litet litet liv i familjen. I det läget vill man inte ha en förkylning, så direkt på BB började jag använda ColdZyme. Då visste jag hur bra det var, för det hade redan under graviditeten hjälp mig mot alla föris förkylningar.

Det som gör ColdZyme så bra och unikt, som gör att det verkligen fungerar är att den verkat mot själva orsaken till förkylningen. Alltså själva förkylningsviruset, detta genom att bilda en skyddande barriär på slemhinnorna som försvårar viruset för att få fäste och orsaka sjukdom. På så vis kan ColdZyme både förebygga och förkorta en förkylning.

ColdZyme finns i två smaker, orginal samt jordgubb och kan användas av hela familjen. Eller nästan i alla fall, ColdZymekan nämligen användas redan från 4 år. Thyra älskar jordgubbssmaken och är perfekt för att bromsa, förebygga och minska spridningen av förkylningen i en stor familj med bebis hemma.

ColdZyme är även otroligt enkel att använda.

Vid förkylningssymptom:

– Spraya 2 gånger ( 1 dos ) ner i halsen varannan timma upp till 6 gånger per dag.

Om man har förkylning i familjen, jobbet, förskolan eller liknande och vill använda i förebyggande syfte. Använd ColdZyme på följande sett:

– Spraya 2 gånger ( 1 dos ) ner i halsen varannan timma upp till 6 gånger per dag. Under hela tiden som ni är exponerade för förkylningsviruset.

Så nästa gång när förkylningen kommer smygande använd ColdZyme ni med. Jag lovar er ni kommer inte bli besvikna. I vår familj är det verkligen bland det bästa, som räddar oss mot så många förkylningar och vabbdagar. Jag har alltid ColdZyme i väskan den här tiden på året, så jag alltid är redo.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.