Susan Törnqvist

Förvandlingen

Så var nya rummet klart, rummet som tidigare var ett tredje vardagsrum på vår övergången men som aldrig blivit använt på 3 år. Barnen har ju var sitt rum på nedervåningen och vi & Matheo våra på övervåningen så tjejerna har ju som ni vet aldrig velat sova i deras rum här nere. Jag kan faktiskt förstå dom, men eftersom vårt sovrum är riktigt stort så har deras sängar stått inne hos oss. Så kom veckan när jag vabbade med barnen och Thyra vägrade sova i sin säng. Hon tyckte den var för nära taket. Den stod vid snedtaket, enda platsen för hennes stora 120 säng.

Lite trött på tjatet och gnäller kläckte jag då ut mig men då flyttar vi ut sängen här så får ni sova där båda två i ett eget rum precis intill oss. Tjejerna blev överlyckliga direkt så morgonen efter flyttade jag om allt och ställde in sängen där. Men det blev inte superfint att bara ställa in en säng i det rummet. Knäpp som jag är kände jag bara, ska den sängen vara där inne måste vi bygga nått. När vi flyttade in hade dom sängar inbyggda i väggarna i alla rummen, som vi rev när vi renoverade. Med det i bakhuvudet började jag Pinteresta, skickade till Daniel som tyckte det va en superbra idé och nu står den då klar. I rummet som är ett sovrum/mysrum/bibliotek och pysselrum för tjejerna. Vi är super nöjda!

Ja såhär såg det ut när det var vardagsrum och jag gillade verkligen det med men ett rum som var helt oanvänt och som bara stod så nu känns det ju bra att det faktiskt får bli använt:)

Ja såhär ser det ut nu och självklart kunde jag inte låta bli att göra det lite julmysigt samtidigt. Inspirationen kommer som sagt från Pinterest & det är vår snickare som byggt.

Alla små leksaker och inredning kommer från Landet ingenstans butiken och så även det mästrade påslakanet. Det röda Påslakanen kommer från Midnatt. Tapeten är från Anna Kubels kollektion för Sandberg och heter Ava. Mattorna var dom jag tipsade häromdagen, så länk hittar ni längre ner bland inläggen. Färgen heter Grey sparrow kommer från Nordsjö & NCS koden är 3502-y.

Tjejena sov så gott har inatt och nu ska jag bara göra klart andra delarna av rummet 🙂

Vad tycker ni?

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.