Susan Törnqvist

Nu smyger sig julen in

Hej fina,

Ja nu är det väl ändå okej att smyga in Advent?! Jag som Älskar jul kan ju knappt hålla mig asså. Små mini steg så smyger det sig in. Inte jul rött än men så vintriga föremål och massa ljus får nu ta plats. Hur gör ni? Väntar ni? Eller är ni som mig?

Ur mysigt iaf tycker jag!!

Idag målade jag klart sängen på övervåningen och imorgon ska talet tapetseras så ska jag visa er den i veckan men är såå galet nöjd med detta projektet! Så kul när det bli så som man tänkte. 

Jag och Thyra hann t.o.m. göra lite julstjärnor idag av lite tapetrester. Så himla mysigt att få börja pyssla lite.

Alltså så många frågor jag fick igår ang min fredags outfit. Som vanligt alltid lättast att svara här. 🙂

Jeansen och tröjan är från Zara som så mycket annat i min garderob:) haha byxorna har jag klippt av, som jag får göra med typ alla byxor. Skorna är ett par chynkey boots med högt skaft i skinn från Vagabond. Älskar. Körde en copy paste på mina fina vän Emelie som köpte dom först. Haha 🙂

Nu på middag hos vänner.. så mysigt!!

Ha en fin lördag kväll!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.