Julinspiration – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Julinspiration

Lovade ju lite bilder från Artilleriet och deras jul så det ska ni få nu. Alltså jag älskar denna butiken, hade jag haft obegränsad ekonomi hade jag velat göra en copy paste på allt. Men det bästa med att gå där är ju just inspirationen. Att man kan hitta nya sätt att göra något eller få med sig små saker som man kan plocka in hemma och sedan leta likande känsla på kedjorna som ex H&M Home. Håller ni inte med?

Vet att många frågat mig om mina lysande små stjärnor i min gran i flera år och dom kommer just från Artilleriet. Ni ser dom i granen här. Älskar dom, så fina och roligare än dom traditionella ljusslingorna. Är så sugen på att addera in några luftballonger i granen i år och sen ska jag ju även köpa en varsin julkula till barnen med. Dom får ju det varje ju en unik kula och jag hittade tre fina på Artilleriet jag nog ska ge dom. Så får dom ta med sig dom när dom flyttar hemifrån. Älskar den traditionen faktiskt.

M

Okej kan vi ta en sekund att se hur fint det är med den mörka valnöten till det krispiga vita, den fluffiga mattan och det vackert julgrans?! Alltså jag ska ut och kapa en gran gren asap!! Så snyggt ju! I en stor vas, copy paste helt klart!! Kudden med ormen blev jag kär i, även om priset känns omotiverat men så fin!!

Sen till det klassiker röda, även här med mörkt trä. Så fint!! Får nog bli en mix av danskt avskalat, grönt och rött hemma i år tror jag. Passar ju verkligen perfekt till valnöten jag plockat in hemma nu.

Känner ett stor behov av em sån mysig dyna till soffan, även om jag nog inte vågar en i färg så får det nog bli en i grå eller beige. Några mjuka linne kuddar i beige, vinter vitt och rött. En krinklad pläd och massa ljus och stjärnor. Mys delux. Viktigt känner jag är just myset, välkomnande, varmt och mysigt. Inga strikta linjer eller stilrent utan all in på ett mysigt, inbjudande hem med fina udda detaljer i kombination med klassik jul.

Vad tror ni om det?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.