Lite smått och gott – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Lite smått och gott

Hej fina,

Haft en supermysig dag i Göteborg, event på Livly på morgonen följt av att spana in julen på Artilleriet som släpptes idag och sen jobb & lunch.

Koll så gulliga små plagg som fick följa med hem. Såå fina! Mer om morgonen imorgon, då bilderna ligger på kameran får det bli mer om det imon:) Men hur gullig är han inte min lilla blogg bebis?! . Han älskar kameran, så rolig att pilla på och bandet smakar väldigt gott. Haha

Oj vad många frågor jag fick om bokhyllorna efter min storie med tjuvkik in i nya rummet. Do. Kommer från Ikea & heter Flisat tror jag om jag minns rätt. Tror dom kostade 149:- typ. Även ljusslingan kommer från Ikea, små tyllbollar som blir som små fluffiga moln. Så mysiga ju. Håller ni inte med?!

Något annat jag fick så många frågor om var dessa fina husen. Min lilla julby som trotts att jag tycker det är lite tidigt fick flytta in redan nu med några nya små hus för året. Dom kommer från Artilleriet för er som frågade. Därifrån kommer även isbjörnen som ni såg skymta förbi. Dom släppte som sagt sin jul idag så ett hett tips att kolla in den:)

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.