Tips tips!! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Tips tips!!

Hen finaste,

Det här får mig att må bra, hämta energi och bli lugn. Närheten till alla stränder, havet, klippor är verkligen det bästa med att bo här. Det är verkligen magiskt och så mysigt. Rena lyxen. Bästa sättet att återhämta sig när man känner att det blir för mycket. En mysig promenad längs stranden i höstsolen när kylan börjar smyga sig på. Kan inte bli bättre. Jo om det hade varit sommar förstås 🙂 haha

Vad gör ni för att tanka energi?

Fick så många frågor om jackan så tänkte ni skulle få veta här:) som mycket annat i min garderob kommer den från Zara. Jag har stl S på min så den är stor i stl. As cool i skinnimitation och som en dunjacka, sjukt bra när det regnar med:)

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.