Kaos i vabbträsket – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Kaos i vabbträsket

Hej fina,

Från kaoset i vabbträsket, idag tog vi oss ändå utanför dörren. Första gången sen i söndags 😂 snacka om skönt. Alltså att vabba ensam med tre kids i helt olika åldrar med olika behov och i olika stadier. Oh my, Daniel har kaos på jobbet viket gör att han inte kan ta något och kommer sent på kvällarna medans jag har en helt okej lugn vecka. Så det blir jag som åker på ansvaret. För det är lättast i vår familj just nu.

Thelmis fick feber söndag kväll och låg klen och sjuk i soffan mellan vändorna Alvedon i måndags. Thyra ville inte till föris utan sin lillasyster, dom två är ett paketpris. 2 för 1, man kan inte ta den ena från den andra riktigt. Ändå kan dom bråka 1000 ggr om dagen. Men är extrem tajta, så fint ändå. så Thyra var uttråkad, Matheo han håller på att få tänder och stoppar allt i munnen så även han är lite snuvig och extremt gnällig. För sen tidsomställningen så vaknar han mellan 5-6 varje morgon och har så svårt att sova på dagen. Så det blir så gnälligt med övertrötthet, ont i munnen och förkylning för bebis. Så han behöver massa närhet för att vara nöjd. Sen ska man då vara där för den sjuka 2,5 åringen som vill ligga i mammas famn. Sen min uttråkade 5,5 åring. Alltså klona mig tack!

Sen har det byts om, Thelma blev feberfri på tis och då tänkte jag då är dom hemma onsdag så får hon en feberfri dag hemma. Men nej då får Thyra feber och vi är tillbaka på ruta ett fast men ombytta roller mellan tjejerna. För att sen Matheo ska få feber som idag, ännu mer gnäll. Varje gång han får feber får jag dock lite panik. Eftersom han vid båda tillfällena han haft det reagerat med att blivit blå och blivit skakig och borta. Som en feber reaktion, när tempen stiger. Så jag är där snabbt med Alvedon & Ipren. Ja i kombo med ok från barnläkaren. För varje gång det hänt har ambulansen fått komma. Så det är bara förknippat med massa oro & ångest när ha får feber.

Så ja vi är verkligen mitt i ett vabbträsk där jag gör allt för att själv inte bli sjuk och underhålla alla tre samtidigt. Inte den enklaste uppgiften när man inte varken har 8 armar eller kan klona sig. Samtidigt tacksam att man vet att det försvinner ju. Ett dygn tycks tjejerna haft feber lite drygt innan det släppt och utan förkylning så det är säkert bara något som går. Nån form av föris pest som jag brukar kalla det 😅

Så inspirationen är inte på topp samtligt som jag just nu är inne i ett inrednings stimm. Nu ska jag ta tag i sånt jag velat hemma:)

Hur har ni det? Klarat er mot förispesten?!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Ååhhh inte lätt. Åtta armar skulle man ha ibland hehe..,
    Mina två pojkar fick för några ve sedan feber, inte så hög men ändå och endast detta. Ett knappt dygn efter det börjat var det bra igen. Men de fick ändå vara hemma och ha en feberfri dag innan skola. Så var det måndag för den ena och fredag för den andra och sen måndag igen för den första. Sen har det varit lite hosta ngn vecks senare för två i familjen och därefter snuva för ett barn och mamman. Skumt detta. Oftast brukar det ju vara lite av varje vad gäller symtomen… Ursäkta långt och ganska tråkigt inlägg!! Hoppas att barnen kryar på dig snabbt ! 💓Tack för en fin och inspirerande blogg. Kram Christina