Susan Törnqvist

Den ultimata hudbehandlingen

Hej fina,

Ja nu har det redan gått en vecka sedan jag gjorde den ultimata hudbehandlingen hos Rebecca på Stare by Rebecca.

Många av er har frågat om den och jag har faktiskt filmat när jag var där, ska bara klippa ihop den. Men tänkte visa lite bilder & beskriva lite för er vad det var jag gjorde och hur känslan varit. Då vi nu startar höstlovet med vabb och jag inte lär hinna klippa ihop ett klipp med tre kids hemma.

Här ser ni lite oredigerade bilder på mig precis innan behandlingen. Det jag gjorde var ett trådlyft, den ultimata hudbehandlingen för att boosta kollagenet i huden. För att få en hy full av lyster, fasthet och som känns plumpig och fräsch.

Jag vet att jag är hyfsat ”ung” men jag gör alla mina behandlingar i förebyggande syfte. För jag vill alltid se så fräsch ut jag bara kan.

Man börjar med att lägga en bedövning i ansiktet och efter som behandlingen bara göra i nedre halvan lägger man bedövning bara där. Den går ligga i ca 30 min och med folie för extra effekt. Anledningen till detta är att behandlingen består av ca 100 nålstick.

Så man får en bedövning så detta inte ska kännas.

Sen börjar man själva behandlingen. Tunna nålar läggs under huden där den lilla kollagen stimulerande tråden sedan fäster. Detta läggs i ett speciellt och metodiskt mönster för att bilda ett slags nät under huden. Som boostar kollagenet, när kollagen nivåerna sjunker tappar hub spänst, fasthet och man får rynkor. Genom denna boost så håller man hyn vackert plumpad och med en helt ny fasthet som också ger mindre linjer och rynkor.

Vissa av sticken kändes lite som ett myggbett typ men dom flesta typ ingenting. Så det ser kanske mycket värre ut än det är, för det är verkligen inget jobbigt eller speciellt smärtsamt.

Jag trodde verkligen det skulle vara så mycket värre än det faktiskt var. Så inget att vara orolig för helt enkelt. Rebecca är så extremt duktig och proffsig så man är verkligen i trygga händer hos henne och hennes fina team.

Behandlingen tar dock ca 1 timma och efteråt ser man ut som nedan. Viktigt att säga är att alla bilderna är helt oredigerade för att jag verkligen vill att ni ska få se allt, utan ljussättning och filter.

Så ni ser lite smått röd men inget farligt alls . Jag trodde det skulle vara så mycket värre. Efteråt får man en svalkande mask, för det är så att man är lite varm i hyn. Så den är så skön att få.

Det som man ska veta är att man inte får ha smink eller kräm på hyn resten av dagen och natten förens nästa morgon. Man kan få lite blåmärken men det var inga problem att dölja med foundation.

Jag var lite öm i huden i ca två dagar efteråt men inte speciellt svullen. Men ett tips är att använda krämen K – ceptic den är grym efter denna typ av behandlingar.

Resultatet kommer inte förens efter 3-6 månader då det tar tid för kroppen att bilda nytt kollagen. Men man kan självklart uppleva snillande efter ca 1,5 månad men fullt resultat tar ca 6 månader att få och håller i ca 2 år.

Såhär som jag ser ut nedan är bilder tagna idag en veckas efteråt och är även dom helt oredigerade. Jag tycker redan hyn känns så mycket finare, även om det inte ska vara möjligt. Haha

Är ni nyfikna på behandling en så kolla in hos Rebecca på Stare by Rebecca. Dom kan svara på alla frågor ni har.

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.