Susan Törnqvist

Livet, färgkod & ett budgetköp

Hej fina,

Hoppas ni haft en fin vecka och en härlig start på helgen. Vår fredagkväll började med att Thelmis började kräkas, hela soffan, sig själv, Daniel och vardagsrummet. Lite nervösa för natten och om resten av familjen med skulle bli drabbade.

Natten gick bra, inga mer spyor och än sålänge så har ingen mer i familjen fått något. Peppar peppar. Magsjuka är helst jobbigt tycker jag, speciellt när man har tre små barn. Thyra är lättast, hon vet ju att hon mår illa och kan säga till. Med Thelma och Matheo blir det samtidigt en sanering av hela inredningen.

Jaja allt som inte är speciellt allvarligt får man vara extremt tacksam för känner jag. Det må vara jobbigt där och då och synd om dom små Barnen men det går faktiskt över och det är det absolut viktigaste ändå!

Den fluffiga fåtöljen har så otroligt många av er frågat om. Den kommer faktiskt från Zara Home. Hur fin?! Kände att det blev den perfekta fåtöljen nu när vintern snart är på intågande. En mjuk fluffig dröm som dessutom är ett riktigt kap. Tror jag gav 2599:- inkl frakt:)

Perfekt tycker jag 🙌🏼

Något annat jag får så många frågor om är färgen i Thelmis rum. Den heter Intense Paris och kommer från Nordsjö. Färgen på skåpet kommer även det från Nordsjö och den heter Vakna. Eftersom båda färgerna har en svärta i sig så passar dom på ett naturligt sätt väldigt bra ihop.

Skåpet är ett Ivar skåp från Ikea som jag och tjejerna målade om för kampanjen måla Sverige rosa. Där SVEFF sänker 200:- till bröstcancerfonden för varje sak som man målar rosa & lägger ut på sociala medier med #målasverigerosa.

Så himla bra, varför inte passa på att måla något ni med:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.