Att skapa den ultimata myskvällen – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Att skapa den ultimata myskvällen

Inlägget är i samarbete med Sony Music Sweden.

Hur ser er ultimata myskväll hemma ut i höstmörkret? Vad gör ni & vad lyssnar ni på om ni vill skapa den perfekta stämningen en grå oktoberlördag?!

Det bästa med hösten måste väl ändå vara just det där hemma myset, med tända ljus, egentid, god mat, härligt sällskap och stämmningfull bra musik i högtalarna. Håller ni inte med?! Musik har verkligen förmågan att skapa stämning, lugn och harmoni till miljön på någotvis. Lite som magi.

Ikväll har jag lagt barnen tidigt och förberett en mysig kväll för mig själv (hur härligt är det inte med en egenkväll då och då?!). Jag har lagat en härlig pasta med tomat och mozarella, hällt upp ett glas rött och slagit mig ner i soffan med James Arthur i högtalarna.

Jag älskar hans härliga och stämningsfulla musik. Musik som verkligen är ultimat för dom där mys kvällarna med god mat & tända ljus. Hans nya album YOU är inget undantag, ett album fullt av fina låtar. Ni vet när det är så bra att man aldrig vill sluta lyssna och sätter låtarna på repeat. Alla jag spelat albumet för har blivit lika frälsta som mig.

Har ni lyssnat på YOU än?

Min favorit låt från albumet heter Quite miss home, har säkert lyssnat på den 100 gånger. Då den verkligen är så bra!

Om ni inte har lyssnat på James Arthur och det nya albumet YOU så rekomenderar jag verkligen att ni gör det. Det perfekta soundtracket för dom mysigaste hemma kvällarna i höstmörkret.

Ni hittar direkt till YOU genom att klicka HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.