Susan Törnqvist

Graceful stories

Hej fina,

Hjälp vad fort dagarna går. En helg verkligen bara springer bort.känner ni igen er?! Har verkligen inte ens hunnit visa er bilderna och sneak peeken på dom fina tapeterna ur Graceful stories från Boråstapeter som jag fick se på förra veckans fantastiska event.

En riktigt fin kväll som tjejerna på. Boråstapeter fixat med otroligt god mat och så härligt sällskap av massa härliga tjejer. Ni vet en kväll som fyller på energi nivåerna och man bara känner sig så där peppad och inspirerad.

Vi fick se den ljuvliga kollektionen inspirerad av oss kvinnor som släpps i veckan. Jag är så sugen på att tapetsera en i Thelmis rum.

Alla blommor i butiken va otroliga, torkade evighets blommor i magiska konstinstitutioner. Vi fick några magiska goodiebags, bland annat en ljuset fin vad från Muuto som vi fick skapa en egen torkad bukett till. Min blev verkligen super maffig. Älskar mixen av torkade växter och färska snitt. Blir en så fin strultur i inredningarna. En grön växt, en. Levande bukett och en torkad, så himla fint tycker jag.

Här kommer en megabildbomb feån den härliga kvällen.

Såhär fin blev min bukett och vad väl hemma. Visst är den så fin🙌🏼

Alla ljuvligt fina bilder är tagna av fantastiska Alice. Hon är verkligen ett geni bakom kameran! Kolla in henne på instagram som @alicej.se 🙂

Återigen stort tack till Karin och Boråstapeter för en superfin kväll ihop med er och alla härliga tjejer ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.