Färgkod & sovrums makeover – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Färgkod & sovrums makeover

Åh wow, hur fina är inte ni då?! Alltså jag blir överväldigad!! Vad glad jag blir att så många av er gillade min förvandling av vårt sovrum. Målet var ett mysigare, varmare och mer harmoniskt sovrum med mindre kontraster och mer zen. Förstår ni vad jag menar?!

För att hitta rätt färg har jag gått igenom miljoner färgkartor. Jag var inne på en ljusare mer beige ton först när jag tillslut fått ner antalet till 2. Men jag gillar på något vis när sovrummet är lite mörkare och mysigare och inte så ljust och kallt.

Så med Daniels hjälp så landade vi tillslut i denna mörkare mysiga Ton. En ny sänggavel ska få flytta in tänkte jag och så även lite möbler i vår lounge del i vårt sovrum.

Ja lite beroende på ljuset så ändrar sig färgen från att vara mer grå till mer mullvardsfärgad.

Jag är verkligen super nöjd och eftersom så många frågat om färgkoden finns den nu här nedan.

Färgen kommer från Beckers och heter Lergrå. Tycker den blev Såå galet bra i sovrummet. I NCS kod heter den NCS S 4005-Y20R

Den perfekta nyansen av en mörkare Greige. Både varm och kall beroende på ljuset som sagt.


Fick också så många frågor om min krans. Själva stommen, metallringen tipsade jag er om på Stories i veckan när jag hittade den på Ikea för ynka 29:-.

Så himla bra och så fin. Man kan ju göra kransar av som mig torkat eller även av fina levande växter. Allt beroende på vad ni själva gillar.

Ståltråd är ett måste, och sen gör man typ som när man binder en midsommar krans. Jag har gjort första basen med grönt torkat och den när det är klart petat in det andra för jag velat ha det. Busenkelt och väldigt mysigt tycker jag.

Kramar♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.