Den ultimata listan – Skönhets frågor del 1 – Susan Törnqvist

Susan Törnqvist

Den ultimata listan – Skönhets frågor del 1

Inlägget innehåller annonslänkar.

Alltså WOW!! Vilken enorm respons på mina stories igår. Rekord delux, jag har inte ännu hunnit svara på alla 200 DM men försöker och TACK!! För er kärlek & pepp, era fina ord! Ni anar inte vad det betyder.

Ja det var ett spontant test, för att försöka se vad ni egentligen vill se på stories, jag har ju mixat små korta klipp med en hel del bilder som inte hamnar i flödet innan. Men känns som det är mer av mig, oss, vardagen & livet som ni vill se. Så fram tills att jag på riktigt drar igång med Youtube så kommer jag bjuda mer på sånt här. Skönhet, hudvård, mat, reccept, livet och mer och mer i rörligt format på stories. Vad tror ni om det?

Alla stories ligger nu sparade under höjdpunkter så ni kan kolla på dom när ni vill:) Så många av er önskade att jag skulle lista & länka produkterna så ni fick rätt och enkelt kan hitta dom så här kommer alla produkter, nyanser, borstar ja allt ni undrar över samlat med direktlänkar så ni enkelt kan hitta dom😊

Alla frågor jag fick igår kommer jag besvara i ett separat inlägg med frågor och svar. I början på veckan tror jag. Snälla tveka inte att lämna en kommentar eller ett ♥️ så jag vet om ni undrar något och om ni gillar dessa inlägg.

Vi börjar med morgonrutinen. Den måste gå snabbt, för jag har som ni vet tre kids som ska lämnas på föris och sedan ska jag jobba. Jag lämnar extremt sällan sminkad utan jag kommer osminkad till lämning så tar jag resten när M sover sin första gång efter frukost:)

Rengöring, Micellar water från Garnier. Den bästa jag testat faktiskt!

Exfoliering, Lotion P50 från Biologique Recherche. Kommer aldrig byta, älskar den. Innehåller AHA, BHA & PHA syra. För er som vill veta mer om syror kan ni läsa det HÄR.

Serum, Phyto Nature firming serum från Dermalogica. Ett samarbete jag gjorde med Dermalogica och blev helt kär i detta fantastika serum. Samarbetet är klart och jag kan inte leva utan det, topp betyg helt klart från hjärtat!

Ögonkräm, Verso super eye serum med retinol 8. Har använt i år och jag älskar!! Bästa ögonkrämen helt klart! Testa för ni kommer älska den. Dryg med, håller ca 1 år så otroligt prisvärd!

Kräm/mask/primer, Klassikern Beauty flash Balm från Clarins. Alltså detta är en klassiker av en anledning, hejdå trött hud från sömnbrist med småbarnsår. Denna kräm ger alla ett lyft likt askungen. Ni kommer älska den!!!

Tricket här är att snabbt få på sminket, en fuktig hy ger mer glow så var snabb:)

Primer, Benefit That gal primer. Alltså wow wow wow, vill ni ha lyster och glow är det ett måste att börja med denna lystergivande primer. Gör dessutom att smiley sitter bättre.

Bas/foundation, Ysl glow foundation. En lätt och inte speciellt täckande utan mer utjämnande foundation som ger massa glow. Men för er som vill ha en mer täckande vill jag tipsa om en annan favorit, Tarte – Babassu Foundcealer. Så bra och täcker perfekt utan att kännas tung!

Concealer, Tarte shape tape. Fick detta tips av mina fina vän Tilda. Och den är såå galet bra!! Bästa jag testat, utan tvekan och tänker perfekt. Lätt att applicera med. Så är ni på jakt efter en grym concealer så är denna ett måste!

Bronser, Rouge & Highligter, CAIA:s palett Classy. Är så galet nöjd med denna, perfekta toner för mig och ger fint glow & lyster!

Ögonbryn, Anastasia Dipbrow Gel. Som en mascara för ögonbrynen som både formar, ger volym & färg! bra!  

Läppar, Läppstift från CAIA gillar färgerna Honey Elexir & Fling Kiss. Känns som att applicera ett läppsyl. Super fina & sitter riktigt bra!

Över allt smink som mitt hemliga knep för ultimat och instant glow är Serum Paradoxe från Beaute Pasifique. På riktigt bland det bästa jag testat!! Lägger några dropparmin beauty blender när jag lagt all make up och duttar på. Sminkningen blir mer naturlig och såå galet snygg! Älskar!!

Mina borstar kommer från CAIA dom med förutom min foundation borste, den kommer från Sephora. Gillar faktiskt alla borstarna, foundation borsten är grym faktiskt.

Hårprodukterma kommer ju från min grymma salong Studio Epic, som finns både i Kungsbacka & Göteborg. Ägs delvis av fina Patricia, så grym & driven tjej som jag lärde känna på gymnasiet och alla där är så duktiga! Jag går till Jennie som gett mitt hår bästa förutsättningarna med produkter från Kerastase & Oribe. Tänkte länka till dom här med, men finns som sagt att köpa med proffsig frisör hjälp speciellt för just ert hår hos tjejerna på Studio Epic, för det är ju inte säkert att det jag har passar just er kvalitet. Men så många var nyfika så här kommer det jag har🙂

– Shampo & balsam har jag tidigare haft från Kerastase och deras extensionist serie Schampoo & balsam. Nu ska jag testa den ultimata lyxen från Oribe & Gold Lust serien, Shampoo & balsam. Som ska ge massa fukt och reparera håret. Är redan kär!!

Styling, här använder jag bara Oribe faktiskt & är så nöjd! Håroljan är magisk & ger glans men samtidigt lätthet.

Torrschampot kan vara det bästa jag testat, blir varken vitt, smular inte, ger inte mjäll. Utan är så bra, bäst effekt är att använda redan efter första tvätten. Så kan jag göra för att tvätta mitt hår sällan.

Sen är deras texturspray så bra när man vill ha textur i håret för en busig känsla. Den ger fin volym och håret känns inte alls sprayat. Så bra!!

För att hålla mitt hår kallt använder jag en inpackning från Kerastase. Kerastase blond absolute är så bra! Gör samtidigt håret så mjukt!

Sen sover jag med det ultimata serumet från Kerastase, deras Nutritive 8H Magic Night Serum. Perfekt för torrt hår.

Min grymma plattång kommer också från Studio Epic och heter HH Simonsen 
True Divinity Straightener Mk2 Blush Limited Edition
. Den är så grym!!

Jag tror inte jag missat något nu i denna långa lista! Som sagt detta är produkter jag använder typ varje dag och verkligen kan rekommendera. Så är ni på jakt efter något särskilt så är detta mina personliga favoriter 🙂

Gillade ni detta inlägget & minà stories? ♥️

Kram på er ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.