Susan Törnqvist

Helgen i bilder

Hej fina,

Hoppas ni haft en fin helg! Vår har gått i ett, umgåtts med vänner & familj hela helgen Tors-söndag. Så himla mysigt!

Därför har det varit lite frånvarande här. Det är lite mycket och ibland behöver jag pausa och bara var i nuet. Känner ni igen er?

I veckan ska jag försöka ta det lite lugnt, projekt sovrum står på agendan och kanske ska jag börja förbereda för det. Jag har en sänggavel jag är så vansinnigt sugen på att bygga, problemet är bara att jag inte vet exakt hur jag ska gå tillväga riktigt. Någon av er som vet om man kan böja trä och hur man gör? Vill verkligen göra en sån jag har, tror ni kommer älska den!! Så håll tummarna att jag lyckas.

tycker ni förövrigt att jag ska satsa på

Det här med vlogg? Hade ni uppskattat det? Typ en i veckan? Snälla låt mig veta. Blir så glad om ni vill dela era tankar.

Här kommer iaf helgen i bilder. Bilder från vår mysiga dag på Tjolöholm slott. Älskar när man lyckas fånga bilder i stunden. Håller ni inte med?

Många av er har frågat om barnens kläder och skor och allt kommer faktiskt från Zara. Alltså äskar Zaras barnkläder, köper Till alla barnen, gillar när barnen är fint klädda. Har personligen extremt svårt för mycket färg, Disney print och mönster. Tycker om när kläderna är mjuka, sköna, fina och till bra pris så dom kan leka fritt. Då tycker jag Zara är perfekt.

Så kolla in där 🙂

Kramar♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.